Přejít na obsah

Ukostrenie fabia


pavol105

Doporučené příspěvky

Zdravím chcel by som sa spýtať kde presne je kostriaci bod najblisie ku pristrojovke, staci mi len demontovat budiky a dostanem sa knemu alebo je to zlozitejsie (chcem ukostrit packu palubneho pc) ? A druha otazka 32 pinovy konektor na palubovke ma konektory prichystane na vlozenie drotu alebo treba zaobstarat aj piny. Budem rad ak mi zodpoviete aspon na jednu otazku :)

Editováno: , autor: pavol105
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nejjednodušší cesta k ukostření je podle schématu vytáhnout zem z nejbližší svorkovnice. Na ty piny není úplně jednoznačná odpověď - v drtivé vetšině se svorkovnice volnými piny neosazují. Vím jen o dvou výjimkách, kde se vyskytují - svorkovnice na ŘJ stahování okna u řidiče a právě ty budíky. Jestli jsou tam ale vždy nebo jen u některých ročníků, nevím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vdaka na odpoved takže možem to napojit do svorky minus (8 pinovy konektor) kde je privedeny kabel do pristrojovky ? pripadne som cital že je možne napojiť v zelenej svorke (32 pinovy konektor) a to na 32 pine pri ktorom je napisane ukostrenie snimaca  ? presnejšie sa mi jedna o ukostrenie pačky palubneho PC a ukostrenie teplomera

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no hej tak mi pise v schematu len ako pozeram neviem ci sa ktomu dostanem bez demontovania palubnej dosky... podla schemy kostrenie snimacov prechadza prechodom od motoru do interieru a dalej na urcitu svorku kde sa to da pripajat, už len najst kde sa ta svorka nachadza . pozeral som foto rozobratych paluboviek ale okrem kladnych svoriek a jednej hlavnej ukostrovacej som nic nenasiel. preto som usudil že zapojiť snimač ani tu packu asi nemozem na obycajnu kostru kedze maju svoje vlastne vedenie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...