Přejít na obsah

Dodací lhůta


Habi001

Doporučené příspěvky

před 19 hodinami, oct napsal:

> BigSam72

Když už vypustíš takovou to hlášku, tak k ní napiš zdůvodnění. Toto je plácnutí do vody.

 

Ok aby to nebylo uplne placnuti do vody napisu, objednano mam v pulce 05/2017 dodavka ?  Takze jsem skepticky k terminu v radu 4 mesicu. Na druhou stranu nutno rici, nepatrim k lidem kteri by kazde 2 dny volali dealera kdy auto bude. Mozna by bylo zajimave zalozit v ramci vlankna sdilenej  sheet kam by lidi zapsali ( dobrovolne ). Objednavka, Slibeny termin, skutecne dodani a videlo by se :-). Kdyz uz toho neni schopna sama automobilka. Vedl jsem tu diskuzi s clovekem ktery nepochopil  co chci. Chapu ze zplanovat vyrobu neni trivialni problem ovsem pokud firma ma takovy system, tak udelat nad daty z tohoto systemu jednoduchou webovou stranku kde si sam zakaznik na zaklade "identifikatoru" je schopny overit jestli je auto zaplanovano do vyroby a na kdy. Nemusel by otravovat dealera atd ...  Sveho casu jsem si psal se sazka.cz proboha proc kdyz daji do ruky cloveku sazenku proc nevyrobi soft, ktery po zadani identifikatoru rekne "vyhrals/nevyhrals a castku", existovala metoda na webu preklikat N x 6 cisel a ono to vyhodnotilo sazenku ( uzasne ). Onehda, take "specialista" tvrdil ze to nejde protoze ochrana dat, slozitost bla bla bla ... a ubehlo cca 6let a da se sazet online ..  Kdyz nad tim premyslim, SA ma dneska mozna nekolik aplikaci na andorid ( ovladani auta, atd. ) tak proc do jedne z nich nepridat funkcionalitu jeste "pred dodavkou vozu" v podobe toho co jsem psal vyse. Proste sluzba zakaznikovi navic. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

> BigSam72

Jistě by nebyl problém nad těmi daty udělat nějakou webovku, když ta data sdílejí prodejci. Ale, vše co bude šahat na data ŠA je potencionálně nebezpečným prvkem. Druhá věc je, že se jedná o interní data, která nehodlá ŠA sdílet s veřejností. Dovedu si živě představit to množství dotazů na info linku, kdyby se někomu datum výroby posunulo. A odpovědí nemůže být nevím.

Většinou zde, kdo má auto registrované, tak je to i s datem objednání a potom dodání. U mne například velice příjemné zkrácení termínu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No me naopak prijde v 21.stoleti divne ze pokud nekdo ty data ma tak proc je nevystavi na web, vyslovne tam uvest ze je to orientacni ze se muze datum zmenit atd. Ty data se daji vyexportovat 1x denne nekam, zas tak ziva nejsou. Takhle kazdej otravuje dealery, popripade zname, exskodovaky, skodovaky kdo ma pristup do ovexu nebo jak se to jmenuje :-). 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Já mám objednané 2 ze 7.4.2017, dodání aktuálně 2-4 2018 a 6-8 2018. Aktuálně jsou stoplé na 6 měsíců objednávky s Alcantarou. Mám objednané další 2, z toho jednoho bez Alcantary a bylo mi sděleno, že pravděpodobně bude o hodně dříve, než se plánovalo. Ten 4. vůbec neví, nejdříve ale září 2018 :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 9. 12. 2017 na 22:58, flama napsal:

rád bych podpořil nedočkavce :) objednáno 35.KT 2017, u prodejce už 46.KT , což bylo 3týdny před původním termínem výroby v továrně, takže třeba vás příjemně překvapí. Ambition s 4x4 v naftě a manuálu

 

No, to je nic neříkající. Je třeba popsat přesně specifikaci, ta je totiž zcela zásadní... Např. syn ho objednal daleko po mě, a už ho má. 1.4 TSI v základu, pak ano.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Kodiaq sportline plná výbava(panoramatická střecha,7sedadel,Columbus,atd)objednaný 2.12.při objednání byl termín téměř rok,po cca týdnu 15-18týden(ale že na to nemám spoléhat),pak 7-9týden,min.týden mi řekli že 7.týden výroba a na konci týdne nebo 8.na prodejně..,no a čeká mi volali že už je fyzicky na prodejně..tzn.1.den v 7.týdnu..

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda Kodiaq 1.4 TSI DSG Style + další výbava (virtuální pedál, paket comfort, tažné zařízení atd...) látkové sedačky, barva hnědá amber (zvláštní lakovani). Objednáno 8.12. 2017, při objednání předběžný termín dodání cca 9-10 měsíců... dnes jsem se ptal prodejce a ten říkal, že předběžný termín je 21-23 týden 2018, ale že na to nemám spoléhat...

 

Zdá se mi to docela dlouho, když Škoda teď uvádí, že dodací doba Kodiaqů se zkracuje...

 

Máte někdo jiné zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, LukášCBR napsal:

To třeba potýkají, ale vymlouvat se na to nedá.

Kolega už čeká na Kodiaqa 2.0TDI DSG Style bezmála rok.

 

Předtím to bylo způsobeno velkým zájmem vůz, který trvá. I když továrny už vyrábí více vozů tak to nestačí.

 

On se nikdo nevymlouvá je to holý fakt, který musí zákazník přijmout. Všechny výrobce stojí přechod na novou Euro normu nemalé peníze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...