Přejít na obsah

Dodací lhůta


Habi001

Doporučené příspěvky

To, že mi ho vyrobili za cca 6 měsíců byla náhoda. Původně to mělo být až po novém roce. Mám práci, že jsem každý den v jiném městě a dal jsem si tu práci, že jsem objel téměř všechny. Pár dealerů mi řeklo, že mají auto v "předvýrobě" a měli by to stihnout do půlky září. Což se povedlo. Bohužel, teď musím čekat na "homologaci" která bude trvat cca 3-4 týdny :( Toto mě asi štve ještě více, než čekat, až auto vyrobí :D Prý jsou teď nové škodovky všude kolem Madé boleslavi zaparkované a čekají na homologaci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@klakson23 .... to je sice mozny, ale podivej jakou maji moznost doplnkove vybavy a kolik maji motoru. Jeden model, sotva dva motory, mnohdy jen jeden. Co se tyce te vybavy, tak mas 3 nejake pakety neco do + a tim to hasne ;) oproti koncernu, slabe kafe na nejakou individualizaci co vzit a co nechtit :)

 

 

Kdo chtel objednat vyhrivane celni okno, tak ma momentalne smulu. Momentalne nedostupne pro Ambition a Style.

Derivaty bez zmeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Objednal som Kodiaq L&K 2.0TSI zaciatkom 6/2018. Este pred mesiacom slubovali dodanie 39. tyzden 2018. Pred tyzdnom to posunuli na 43-45. tyzden a teraz to posunuli na 50-52.tyzden. Keby som bol tusil ako je Skoda nepripravena, volil by som Volvo, medzi ktorym som sa rozhodoval. Tam problemy s testovanim nemaju. A i u Volva je velke mnozstvo doplnkovej vybavy a motorov...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nějaké nové info ohledně s dodávkami benzínů ? Objednával někdo 1,5TSI ? Karoq je homologován ale Kodiaq ? ........

Infolinka škody - dodání Kodiaq 1,5Tsi Style 9-11 týdnů :-) ...a já až jaro ? nechápu kde je ten eror......

Editováno: , autor: Michal B.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechcem šíriť paniku, ale podľa mojich aktuálnych info 2.0 tsi 140kw v kodiaqu tento rok asi nebude. Môj termín dodania bol ešte pred mesiacom plánovaný na koniec 11/2018. Skúste si to preveriť u svojich predajcov. Dúfam, že moja informácia je iba hlúpa výhovorka predajcu a je to len nejaký posun v poradovniku. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já nyní to nechávám cca.měsíc uzrát a pak budu prodejce bombardovat. Já mám ve smlouvě dodání do 31.5.2019,ale v říjnu máme vědět kdy se bude vyrábět atd........Dále mi bylo řečeno, co nabízí konfigurátor to je homologováno a vyrábí se, dodává. Čekací doby na benzín jsou tak dlouhé, neboť je obrovská poptávka a nebo dle mě chybí homologace .....a kecaj......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Infolinka škoda říkala, že 1,5Tsi je k mání, vyrábí se a dodává normálně. Já jsme ne netu zatím neviděl jediného Kodiaqa s tímto motorem. Já vidím problém v homologaci benzínů. Je zajímavé že Karoq nemá problém, a 1,5Tsi se normálně dělá a dodává. Ještě měsíc tomu nechám, budu číst zde spekulace,info a pak zajdu za prodejcem a uvidíme. Jsem rád že to tady trošku ožilo :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len pre upresnenie mojich info. Dnes som videl oficiálny email doručený predajcovi zo stredy tohto týždňa. Kodiaq 2.0 Tsi 140kw do konca mája 2019 nedostupný! Pritom predchádzajúci email z minulého týždňa poukazoval na prvé dodávky v druhej polovici 11/2018. Zdá sa, že nastal nejaký vážny problém priamo v SA. A nebudú to asi vyčerpané kvóty. Predajca nemal žiadne bližšie info. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...