Přejít na obsah

Dodací lhůta


Habi001

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Michal B. napsal:

ja objednal 6.5 a vyroba pristi tyden tj.24kt 2019. mam style a neco navic. manual. motor 1,5tsi. jo vam rekli ze za 25kt budete mit? ofiko se 22tydnu se ceka na motor 1,5tsi. proc tak rychle,nevim, puvodne rikali 3 mesice. za druhe,na prvniho vraceneho kodiaqa jsem cekal 3mesice, tedka to asi nekdo potlacil.

Neviem preco tak rychlo, mozno to  bude tym manualom? A preco ste vratili predoaly Kodiaq?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Michal B. napsal:

mozna manual taky, uvidis ze ho budes mit driv. jo vracen, hopsal,skakal viz.karoq forum, dohoda se skodou, vysli mi vstic,dal nemohu povidat

No cital som se som pri 1.5 tsi manual "cuka" "sklube". Takze vy ste ho reklamoval a vymenili vam ho ci vratili a zase objednal novy ?

Viem, ze bude skor vyrobeny, ale vasa vyroba ma prekvapila, necele 2 mesiace? Oproti polroku az roku voci ostatnym je to dost velky rozdiel

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, tak prikladam moji zkusenost. Objednavano 10.12.2018. Kodiaq 2.0TDI DSG style plus (tazne, virtual cockpit a par dalsich veci). 

Melo byt predano do 31.5. (vyroba puvodne planovana na 19-21 tyden)

Auto vyrobeno 27.5. (nemohlo byt prevezeno/predano, nebyl velky TP kvuli emisim)

11.6. Auto prevezeno k dealerovi

12.6. vystaven velky TP

13.6. predano u dealera (na prevozkach)

18.6. doresen prepis a prevzeti SPZ

 

Problem ohledne TP jsem resil s dealerem i primo se skodovkou (telefonicky/mailem). Nevim jestli neco pomohlo, ale par dni potom se auto prevezlo a TP byl vystaven. 

Zatim auto ok, jenom me neco sem tam klape vlevo vzadu v interieru a nemuzu prijit na to co by to mohlo byt, no jeste to budu sledovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 18. 6. 2019 na 6:43, Michal B. napsal:

Konfigurace ? Neděsíme, ale taková je skutečnost. Loni mi řekli 45týdnů na 1,5Tsi a nakonec byl za 16 týdnů. Je třeba zkusit zatlačit na dealera zda neumí to někde potlačit.....třebas......

Wow 45 tyzdnov? To uz je masaker :D my mame predpoklad 25 tyzdnov a aj to tajne dufam, ze pride tak v 18 tyzdni.. inak by som nevydrzal :D

 

inac mate niekto skusenost, resp info ohladom toho, ze ked pride auto a chcel by som pockat mesiac dva aby bola akontacia vyssia, ci sa to da? Zalezi asi na dilerovi ze? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

No prisla mi do zivota taka situacia, ze som rozmyslal nad odstupenim od zmluvy aj s vedomim pokuty, volal som dealerovi ohladom toho, kolko je vyska pokuty a ake su podmienky. Bol privetivy, ale potom pozeral do PC a ze vraj auto by sa uz malo zajtra alebo v pondelok vyrobit. Volal som mu v pondelok minuly tyzden. Planovane bolo koncom 9 mesiaca. Stvrtok som volal opat, ze ho nakoniec vezmem a potom zacal, ze vyroba mozno prebehne ale nevie kedy su dovolenky a moze sa stat, ze pride az v septembri. Takze, neviem ci ma chcel len navodit a uspokojit, kvoli tomu, ze som chcel rusit a vsetko si "vymyslel" alebo je to pravda a auto bude do mesiaca doma :D

Editováno: , autor: Valentin Ha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak to je hodně zvláštní co píšeš. Ve Škodovce nedělám. Ale co vím tak u výroby jsou tři fáze. První je před koupí ti řeknou jen úplně obecný termín čistě na základě statistik. Po koupi je auto zařazené na jakýsi pořadník a řeknou ti odhad kdy bude vyrobené +- 2 týdny. V této fázi se to může ještě hodně měnit. Cca tři měsíce před výrobou auto zaplánují na konkrétní výrobní týden ... a tento termín co vím už je prakticky konečný. Až do poslední chvíle se neví který den v týdnu to auto bude vyrobené, vyjímečně se to nejspíš může přesunout do následujícího týdne.

 

Ve Škodovce mají celozávodní dovolenou 3 týdny co já vím. To že by ti měli auto vyrobit v neděli nebo v pondělí a když se to nestihne tak to bude až za 6 týdnů mi s tímto vůbec nesedí.

 

Nevím, jestli jsem to správně pochopil, ale z toho co si napsal mi to připadá jako by když zjistil že to chceš rušit ti řekl že už je vlastně hotové (a odstoupit už prakticky nejde). To je servis někde v čechách?

 

Jinak zas co já vím ... jestli to máš mít do těch tří měsíců tak už je to nejspíš napevno zaplánované (poznáš to podle toho, že servis by ti měl říct pevný výrobní týden) ... to už je skutečně pozdě na to něco měnit a to auto prostě bude vyrobené. Pokud si ho nevezmeš tak zbyde servisu jako skladovka ... a divil bych se kdyby ti něco vrátili ze zaplacené zálohy.

 

Jinak toto jsou moje poznatky z toho co jsem tak pochytal. Budu jen rád, pokud mě někdo znalejší opraví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj. Je to servis na Slovensku, celkom rozsireny. Nechcem sirit zle kecy, iba som napisal, co mi napadlo. 

Objednaval som 6.5. 2019, predpokladany termin bol o 25Kt, teda noekedy medi 9/10 mesiacom. Samozrejme, termin dali vyssi, yakze som to cakal bud koncom augusta alebo niekedy v septembri. 

Ide o to, ze som volal ohladpm odatupenia zmluvy, iba teoreticky. Snazil sa ma (ludsky) navnadit, ze auto sa da este inak prefinancovat atd, ale ze chape moju situaciu a je to na mne. Iba povedal, ze akurat vidi v systeme, ze auto je nnaplanovane uz na vyrobu dalsi tyzden /nedela/pondelok/. A ze teoreticky by mohlo byt o 3 az 4 tyzdne na prevziatie.

Takze to nijak dalej neriesil ani mi nevylovaval dalej. Sam som mu zavolal o par dni, ze auto vezmem, no sam od seba zrazu povedal, ze teraz su dovolenky a auto moze prist az v septembri alebo neskor. Nie je to pre mna dlha doba, ale pride mi to ako zavadzanie a manipulovanie. 

 

Odatupit od zmluvy som chcel preto, lebo som mal moznost investovat peniaze. Rozhodol som sa neinvestovat  ze pockam. Poplatok za odstupenie by bol 2000eur, co bola aj zaloha.

Skusim navstvit alebo zavolat v pondelok, ze ako je na tom auto. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...