Přejít na obsah

Dodací lhůta


Habi001

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Tak tady doplním svůj příběh.

L&K 2.0TSI

Objednáno první týden v dubnu, předpokládaná výroba 27vt.

Cca v 29 týdnu až jsem začal volat a shánět kde že to moje auto je, tak jsem dozvěděl že nakonec vyrobeno nebylo ale bude někde v 37m vt (polovina září) - prej byl problém s dodávkou vyhřívaných čelních skel.

Tak minulý týden prodejce už řekl že je vyrobeno a už jen počkat na rozvoz, dnes ale zase zjistil že teď to čeká na domontování nástupních prahu. Už jsem chtěl nabídnout že ty prahy tam zajedu namontovat sám, stačí když daji propustku na fabrikove parkoviště.

Myslím že kdyby v konfigurátoru byla položka "dodaní bez prodlev" za příplatek, tak by byla nejčastěji objednávaným doplňkem.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty doby jsou fakt zajímavý. Style 2.0 TDI 7 st. automat, vyhřívané čelní sklo, objednáno koncem srpna, minulý týden (ani ne měsíc) naskladněn u dealera. Sami byli v šoku, říkali, že to se jim ještě s Kodiaqem nestalo. Tento týden snad předání.

Editováno: , autor: horakmar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Ahoj,

u mě 2.0TSI L&K to bylo taky super rychle:

-38KT zaří podepsana smlouva s tim, že vyroba bude unor/brezen (jiní dealeri to meli taky tak dodani unor/brezen)

-na druhy den chci neco zmenit, už to pry nejde, auto je naplanovane na 41KT. Volali i do MB a nic.

-41KT auto vyrobeno.

-42KT dovezeno na autosalon

-43KT predano i s namontovanym prislusenstvim

 

tj. od podpisu smlouvy cca 5 tydnu az toho 1 tyden navic na autosalone kvuli prislusenstvi. 

Myslim, že jim musel vypadnout nejaky slot jinak bych to pred vanoci nemel ani nahodou

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

ja som objednal 18.2.2020 Kodiaqa  (live plus s  navysenou vybavou) a tri dni pred vyrobou zastavili vyrobu pre COVID. Podobny Kodiaq objednany tyzden predomnou prebera klient v pondelok. Tak som zistoval stav objednavky u predajcu a vyrobu mam v 27.tyzdni,cize prevzatie niekde zaciatkom  7/2020. Tie auta co mali vyrabat po nabehnuti vyroby po COVIDe vyrabaju normalne v termine. Moje presunuli :-(

 

Edit: hoci vyroba bude az v 27.tyzdni,tak som vcera uz nevedel zmenit kolesa :(

Editováno: , autor: 2003begi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Objednáno 15. 6. 2020, Style plus, 2.0 TDI, 110 kw, 4x4 DSG a nějaká výbava navíc. Auto vyrobeno minulý týden, ale stojí na skladě Škoda auto neboť s ohledem na nedodání některých dílů od dodavatelů není kompletní:-(. Nebylo řečeno na co se čeká, původní termín předání začátek listopadu, nově posunuto o cca měsíc, ale údajně je problém a neustále se to mění - prodlužuje.

Editováno: , autor: MiFo1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 8 měsíců později...
  • o 1 měsíc později...

Vsimol som si, ze cakacie doby su velmi dlhe v SR/CZ/DE/BE...ale tu vo Francuzsku to je o dost menej. Netusim, ci to je kvotami, ze sa mozno menej predava Skoda vo FR, ale Enyaq nam prisiel do 2 mesiacov od objednania, teraz cakame na Kodiaq RS, objednane 06/2021 a termin dodania 11/2021. Moc tomu ale neverim, ked citam o problemoch s cipmi, tak cakam, o kolko sa vyroba a dorucenie RS predlzi :( 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Predajcovia nic nevedia :( Enyaq nam prisiel do 2 mesiacov od objednania, ale Kodiaq RS mal prist tento mesiac a auto este nema ani vyrobny tyzden potvrdeny. Uz mi ale stihli povedat, ze isto nebude mat Side assist & Canton, ze znizia cenu o vybavu, co nebude. Je to zahul. Tipujem, ze este min. 4-6 mesiacov si aj tak pockam. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zdravím, tak aktuální info, FL 2.0TDI 110kw, L&K + tažné, objednávaný hned první den co ho přidali do konfigurátoru (první týden v květnu někdy tuším) mi teď někdy připutoval k dealerovi. Přebírám bohužel až těsně před Vánoci, protože operák a přezutí a touha šetřit na dani, takže přihlašovat se bude ažv lednu, ale lepší než drátem do oka a docela pěkný dárek pod stromeček :) takže se zdá, že už se to nějak hýbe ta produkce snad ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...

Jen pro pobaveni, uz se tesim na auto tak, ze to musi ven. Auto sem mel vymenit (KOD FL za SUP 3) pred svatkama 22. Jenze kdyz to jeste dopoledne prezouvali, tak jim rupla uplne nova guma pri nafukovani - defekt - no, lepsi nez mne to odpoledne na dalnici po ceste do Krkonos, auto bude 28. Kazdopadne svatky na horach mi zustal predokolni Superb bez haldexu a samozrejme s vyjizdenim drobne trable, mame to tam fakt dementni a 3 dny mrzlo, led vsude - Jilemnicky bezkarsky oddil ode me dostane sponzorsky dar diky jeho dvema sikovnym clenum co do me strcili. No a tenhle tyden to samozrejme taky nevyslo, protoze ... no, gratuluji Skoda Mensik v Karline k novym podlaham, ktere prave zasychaji a nemuze se na ne do vikendu slapat. Tak drzte palce v pondeli :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...