Přejít na obsah

Elektrický kufr


ferda25

Doporučené příspěvky

  • o 4 měsíce později...
  • o 7 měsíců později...

Už mě pomalu dochází trpělivost  s tlačítkem na klíči pro otvírání 5. dveří. 

Poněkolikáté se  mi stalo, že se mi v kapse zmáčklo otevírání kufru a kufr se otevřel.

Zažil jsem tak už i situace kdy auto vklidu nabídlo obsah kufru kolemjdoucím na ulici aniž bych něco tušil. Taky tam jednou i napršelo.

Snažím se na to dávat pozor, ale včera opět koukám na své auto zaparkované cca 50m daleko, že má otevřený kufr. Vrchol toho je, že pak člověk musí dojít až k autu ab se to dalo zavřít. (V tu chvíli jsem byl rád že okolo není nikdo kdo je zodpovědný za tohle "vyladění" funkcionality, protože bych dostal doživotí za zabití :) )

Ale né, vážně, nechápu to. Hlavně že ochrana abych tam někoho náhodou neskřípl (nejde to  - samozřejmě jsme to zkoušeli s kámošema, trochu to zmáčkne, ale pravděpodobnost že to někomu ucvakne ruku je mizivá)

Ale kdo ochrání můj obsah kufru? kdo mi to zaplatí když mé samaritánské auto nabídne můj notebook apod lidem okolo? Škoda?

Nemylsím si že bych měl jiné kapsy než ostatní. Dávm si už klíčky radši do kabele (naštěstí kessy, takže je nemusím pokaždý hledat).

Máte s tím podobné zkušenosti?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na SIII, který má stejný klíček se mi to nestalo ani jednou, klíče většinou nosím také po kapsách. Zkus nosit chvíli náhradní klíče, jestli to bude pořád zlobit. Třeba je opravdu vada v klíči a spínač na tlačítko otevírání kufru je přecitlivělý.

 

Jinak nechávat notebook není dobrý nápad, ani když by se ti ten kufr sám neotevíral. :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tento problém nezname, ja nosim klic vždy v kapse riflí nebo kraťasů, nikdy ho nevyndávám a s otevrenim kufru problém nemam, mlada ma klic porad v nektere z kabelek a taky zadny problém. Pate dveře otevíráme pouze "okopavanim" zadniho narazniku a zavíráme tlačítkem na patych dveřích. Tlacitko na ovladace je funkcni, ted jsem ho zkusmo stiskl a funguje. Notebooky mame občas v kufru 3 najednou + IPada, ale jen když na zaparkovane auto vidíme, a hlavne, nikdy při parkovani neotevíráme kufr, nikdy clovek nevi, kdo kde načuhuje. Fakt je, ze v tu chvili mame v kufru Fabii :D J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No s tím náhradním klíčkem to možná není špatnej nápad , vyzkouším.

Ale stejně mě vadí ten systém kdy otevřít to jde z dálky ale zavřít ne. TJ pokud se to otevře a já uvidím z okna že mám auto otevřené, tak něž tam dojdu se musím modlit aby to někdo nevybral. 

S otvíráním když jsem u auta není problém. Škoda, že na tom klíčku není něco jako "Hold" protože ty tlačítka na klíčku vlastně vůbec na nic nepotřebuju a nepoužívám. Bych je vyřadil a je pokoj.

PS: NB v kufru vozím když jedu z práce a do práce. Když odskočím na náku po cestě, tak to přece nebudu tahat s sebou a nebo nenechám na očích uvnitř kabiny.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...