Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 20. 2. 2017 na 17:11, taso37 napsal:

Ja som dostal 7,5% ZTP na člena rodiny, dva dni pred objednaním bola ešte 9,5% zľava v deň objednania im prišiel pripis že nastala zmena pre kodiaq na 7,5% nemal som váhať :D

 

Na ZTP je v ČR možnost 14 % a na ZTP/P je až 19 % z ceníkové ceny. Aspoň to tak v listopadu 2016 bylo.

 

Editováno: , autor: jindrous
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
Před hodinou, bojler napsal:

Těch 10,25% musí být hodně velký zoufalec, když je auto nedostatkové zboží.

Zase taková hrůza to není, dodání do konce roku (nemám panoramu tam by to bylo o 12 týdnů více). Pokud chce někdo kodiaqa hned a nehledí na cenu a výbavu tak skladové vozy jsou i "ojetiny".

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Mám objednané ze 7.4.2017 dva a dostal jsem slevu 12% na oba, takže v podstatě spokojenost. Ceníkovka byla 1177000,- . Na druhou stranu jsem u nich kupoval před 3 lety nového Passata v plné palbě a sleva byla asi 25%...:( Jinak včera mě potvrdili termín výroby leden 2018...

Editováno: , autor: Daniel Bednář
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem si zjištoval v září tak prodejci kteří měli ještě nevyčerpanou kvótu nabízeli slevu v rozmezí 4 - 6%. Nakonec jsme skončili asi na 5 nebo 6%  - ve výbavě Ambition 2.0 TDI 110kW 4x4 . Podmínkou bylo ale dodání do konce roku. Od vybraného prodejce jsme ale nikdy předtím nic nebrali a bylo mu jasné že moc času na dělání drahot nemáme + o Koko je fakt docela zájem. ZL kraj.

Takže cokoliv nad 6% je pro mě dechberoucí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 9/30/2017 at 3:18 PM, l79 said:

Náš zaměstnavatel nám dojednal u jednoho dealera ŠA, od kterého bere služební vozy slevu na Kodiaqa 14%. Platí i na Octavii či Superb. Využít lze 1x ročně.

Tuhle slevu mi zatím jiný autosalon nebyl schopný nabídnout.

 

Mame to u zamestnavatele podobne - 15%

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 3 roky později...
  • o 6 měsíců později...

Ahoj, trošku oživím vlákno. Podařilo se mi usmlouvat 10% nevím jak jste na tom vy ostatní v současné době se slevami? Auto už měl prodejce zadané ve výrobě bez zákazníka na autosalon, takže bych měla mít bližší termín dodání plus jsem měl ještě možnost překonfigurovat si auto podle svých představ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak 15-16% je samozřejmě krásných ale to je asi většinu lidi v dnešní době těžko dosažitelných . V Audi jsem byl  jako v podstatě ve většině zastoupeni automobilek,Ne že by nechtěli dát vůbec žádnou slevu ale když se dneska řekne sleva v autosalonu tak je to jak sprosté slovo. Nehledě na to že všichni plošně zdražili.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už jsem to psal i v jiném tématu - vím o pražském dealerství kde už nedávají žádné slevy na nově objednané vozy. A pokud přeci jen tak stylem 10 tisíc Kč dolů a dost.

Je docela možné že to není výjimka.

Takže pokud jsi dostal 10 % je to pro řadového zákazníka v dnešní době takřka neuvěřitelná sleva. Pravděpodobně je to ale díky tomu, že měl objednané auto na sklad - ty myslím výrobce nějak dotuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byla to oslava přímo od Škodovky se jmenuje podpora region, co jsem pochopil tak každá dealerství dostane pár tady těch slev které lze použít i dnes. Nevím jestli neexistuji i vyšší slevy ale na to už nejsem tak dobrý zákazník 😀C8A21245-D864-4014-990B-0D04475B170B.thumb.jpeg.6c4f3f3f5f79025a85689ab8f24d6632.jpeg

Editováno: , autor: AntonioB721
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše Antonio ... dealeři můžou prodat pár aut za rok s velkou slevou ... říkají tomu "podpora regionálního prodeje" podařilo se mi tuto slevu dostat a dali 17% z ceníkové ceny dolů.
Vyšlo mi nové auto díky slevě jen o pár desítek tisíc dráž, než bych dal za rok starou předváděčku.

1646759391351.jpg

Editováno: , autor: f.r.a.n.t.a
doplnění obrázku
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...