Přejít na obsah

Parkovací senzory přestaly fungovat


Runman82

Doporučené příspěvky

Mám problém se zadníma senzorama. Při nastartovaném motoru (a zařazení zpátečky) stále pípá levý senzor, jako by tam byla překážka, ostatní senzory normálně fungují, na rádiu se zobrazuje, že je vlevo překážka. Když motor vypnu a zapnu jen klíč v zapalování, vše funguje jak má, vše je v pořádku. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Nevíte co s tím je?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zdravím, dnes se při zařazení zpátečky ozvaly 3 nebo 4 pípnutí, avšak ne klasický vysoký tón, ale nízký. Po těchto tónech následuje nepřetržitý vysoký tón, který přetrvá přibližně 3 až 4 vteřiny jako bych byl již v minimální vzdálenosti před překážkou, přitom za mnou nic není, pak se již neozve nic a senzory již při přiblížení k překážce nepípají. Nevíte v čem může být problém? Jedná se o verzi před faceliftem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak problém se "vyřešil" sám, včera již senzory pracovaly normálně, byla za tím voda, která do senzorů zatekla. stejný problém se v servisu snažil řešit předchozí majitel, avšak nebyla zjištěna žádná závada. měl bych ještě jeden dotaz.. v rádiu Dance mám zapnuto PDC, avšak na rádiu se po zařazení zpátečky neobjeví žádný symbol auta se signalizací přiblížení. čím to může být? a lze nějakým způsobem změnit vzdálenost, od kdy začne asistent pípat a po jakých intervalech? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...