Přejít na obsah

Dešťový senzor


SlavekP

Doporučené příspěvky

Zdravím Vás, má O1 2000 facelift, plná výbava. Ale je tam deštový senzor, který mi už pije krev. Stíra skoro pořád, když zapnu stěrače, tak se děje toto: asi první minutu stírá, tak jak bych si to představoval, podle deště, ale poté zrychluje a pak už stírá pořád. Dá se nějak nedestruktivně odpojit senzor? TZN, třeba, že uskřípnu jeden drátek, co vede k senzoru a potom ty stěrače budou pracovat na klasický cyklovač, nebo to musím vyměnit celý, jestli jo, tak se s tím hold budu muset smířit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 roky později...

Zdravím, mám dotaz. Má někdo fotku, jak vypadá dešťový senzor na oct 1 po fl? Nedávno jsem jí koupil a majitel předemnou měnil čelní okno a já jsem teď při větším úklidu našel pod sedačkou právě dešťové čidlo s uřízlíma kabelama.... Čidlo jsem napájel zpět a funguje jak má. Jen tam ten blb dal obyč sklo a zrcátko. Tak by mě zajímalo, jak to vypadá origo, kdybych to chtěl udělat jak má být. Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...