Přejít na obsah

Vypadek Elektriky v celem voze


bawosek

Doporučené příspěvky

Ahoj, mamé problem u octavky bratra mé ženy ,1.6 74kw, rok 1996, najeto 205000km, včera při ceste z prahy na dalnici auto cuklo a vypadla elektrika cca na 3s ( vsiml si vypadku budíku), poté vše zas naskočilo a auto normálně dojelo a jezdilo až dnes večer na rychlostce vypadlo vše- motor, svetla, palubni EL. Chvíly nešly spustit ani varovný. Pri pokusu o start zmateně auto cvaka zámkama. Dnes se necháva odtahnou, byla by nejaka rada na co kouknou? Auto cca 3.tydny nejezdilo  (odpojena baterie) oprava po menší nehode na LP roh ( kabelaž netknutá a i kostry pod baterkou byly OK.) po oprave cca 2 tydny normalně fungovalo až na zmateny alarm ktery 1x tri hodiny houkal a nesel vypnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

řekl bych že origo  i ovladač je to co se kdysi davalo. Zkoukl jsem kostry a spojení tri koster pod baterkou bylo povolene a lehce se vyklaly kabely + po oprave bylo spatne namontovane cidlo zavření kapoty ( nedomačklo) , takže čidlo předelany a kostry ocistěny a upevněny. Tak se uvidí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...