Přejít na obsah

Originál alarm


Alda K.

Doporučené příspěvky

Ahoj,

vysvětlíte mi někdo jak funguje originál alarm v Octavii (1.9TDI SLX, r.v. 99)? Osobně bych čekal, že když dálkačem zamknu auto a pak ho "otevřu" šroubovákem, tak to začne hulákat - a to se neděje (bohužel vím až po nepříjemné zkušenosti).

Alarm tam určitě je, protože jsem měl vadný mikrospínač a když spínač rozepnul, tak alarm houkal. Když ale příjde signál z otevření dveří (byť šroubovákem), tak se nic neděje a zloděj v klidu likviduje vnitřek auta .

Je chyba v mém alarmu a nebo se tak orig. alarm chová standardně a budu si muset stejně pořídit nějaký další.

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojky, mám také dotaz na alarm. Koupil jsem starší Oct 2003 a je tam alarm od Škoda auto typ BKA. V návodu k obsluze píší, že má vnitřní ochranu prostoru vozu, ale ta nefunguje.(nebo není namontována??) Ovládání alarmu je v klíčku a je společné se zamykáním. Na předním skle je vlevo přilepená placka s diodou a dioda při zamknutí auta začne blikat. Zabezpečení kapoty, kufru a dveří funguje bezchybně ale vnitřní prostor nehlídá. Nikde jsem nenašel čidla na vnitřní prostor. Kde bych je měl hledat? Nebo kde může být chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Johan: V návodu k použití k mému alarmu (Meta BKA ) píšou: Uzamknout vozidlo se staženým okýnkem, strčit ruku do vozidla a horizontálně s ní pohybovat a tím aktivovat alarm. To u mne nefunguje. Když auto odemknu dálkáčem, tak se alarm automaticky vypne. Včera jsem objevil vedle diagnostické zásuvky další dvoupólovou zásuvku, která je tam evidentně dodělávaná a dráty mizej někde pod palubovkou. Že by diagnostika alarmu? Ale čím diagnostit?

Dnes vyloupnu tu mřížku topení a podívám se, jestli tam není nějaké čidlo. Ale vypadá to, že budu muset potupně navštívit servis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...