Přejít na obsah

RS nárazníky na Octavia III


lubomir-14

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...
  • o 3 měsíce později...

Dobrý den,scháním oba nárazníky přední i zadní na O3 RS sedan benzín (nejlépe v bílé :kol-28: ) ale není podmínkou,mám dobrého lakýru.Budou sedět oba na obyč verzi octávky bez dodatečných úprav?Prostě kus za kus...Jinak co jsem koukal,tak bazarové se dají sehnat,ale skoro žádný není kompletní,tedy se všemi mřížkamy a mlhovkamy.Vždy něco chybí.Nemohl by mi někdo poradit kolik tyto výplně cca. stojí a jaké mají kód. označení?Tu středovou hlavní výplň potřebuji bez té díry na tu kostku co hlídá dění před autem...nevím jaký je přesný název toho zařízení:-).Prosím kdyby někdo věděl kde dobře sehnat,vím že se tu jednu dobu objevovali tyto věci za zajímavé peníze z okolí MB :kol-28: klidně do SZ.Budu rád,kdyby mi někdo pomohl s těma výplněma a mlhovkama-kódy a zhruba cenovky?Klidně i odkazy kdyby někdo o něčem věděl na bazarové...a hlavně jestli to půjde bez problémů přehodit na sériovou octu...?Prosím ať nediskutujem na téma předělávky na RS apod. jestli je to tuzing apod. je to zbytečné,nescháním to pro sebe,ale pro otce a ten ať se staví třeba na hlavu :kol-28: jen já umím více s PC.Budu rád za každé užitečné info k tématu...Díky všem!

Editováno: , autor: lh13
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

ZDravím, tak trochu k narazníkům - na mé OIII je pod před předními světly rozdílně slícován nárazník  - žlutě označené na fotce.  Světla budou pravděpodobně osazena správně, vzhledem ke správnému slícování na obou stranách. Dá se nějak vyřešit a slícovat nátazník, nebo je pravda skoda service - že s tím nejde nic dělat??? .-) Díky

post-91775-0-71169300-1420043423_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

V listopadu mi někdo trochu odřel nárazník, samozřejmě viník nikde, škoda do 5-6tis, takže to v mém případě nemělo cenu řešit přes pojišťovnu. Nicméně jsem se rozhodl, že vyměním přední poškozený nárazník za RS. Kompletuji to na takové etapy.

Takže jsem si sehnal holý nárazník, který již mám v laku. Mám mlhovky, teď mi přijdou mřížky. Zjistil jsem, že RS mlhovky jsou jiné - mají čtyři žárovky H16 (4x19W - normální mlhovka má 2x 35W), takže první problém. Nicméně budu to řešit koupí 4 kusů žárovek které tam patří a kabelového svazku pro nárazník RS. Poté to bude potřeba rozchodit aby to celé fungovalo a nehlásilo chybové hlášení. Možná to ani jednotka nepozná, bude tam o + 3W na každé mlhovce, ale je prý důležitější hodnota ampér nebo co.. 

Doufám, že do půlky dubna bude nárazník na autě. Dělá mi to můj servisák, sám bych to nerozchodil...ale budu rád za každé poznatky a rady. Oslovil jsem tady na fóru člověka co tuto přestavbu již dělal, ale neodpovídá na zprávy...škoda, třeba by poradil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Naštěstí opět přestavba :) Pak už jenom třmeny, světla, odhlučnění, snížení podvozku, sedačky a dál už na to kašlu :)))

 

Mladá do mě furt tlačí co k narozeninám, tak nárazník byla první věc co mě napadla.

Editováno: , autor: Lucasse
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 6 měsíců později...
  • o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Takze uz aj mne sa podarilo uspesne vymenit predny naraznik za RS, obidve ziarovky v hmlovkách su zapojene paralelne takze svietia sucasne, neviem ktory kablovy zvazok by bolo potrebne vymenit v kabloch aby svietili oddelene ako v orig. RS a ci by to stalo za to... Akurát som zistil (na co tu nikto zatial neupozornil), ze aj plastove kryty podbehov su trochu ine nez v RS a pre dokonaly detail by bolo potrebne vymenit aj tie za RS (v spodnej casti maju iny tvar a uplne nesedi v zliabku naraznika).

Ale casom uvidim, ci pride aj k tomu. Jeden kus stoji na SK cca 23€.  Ten plastový uchyt (nit) je len docasny...

 

Z prichodom jari aj predok sa zmenil na RS :-)

 
gallery_93060_2185_192861.jpg
Editováno: , autor: tecki
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

Neverím, že by sa na to dali...Je k tomu treba okrem samotného nárazníka veľa dielov - všetky iné nové plastové mriežky, iné hmlovky a k nim inú elektroinštaláciu, iné plastové podbehy kolies, iný spodný kryt motora, atd.  Sám som si to prerábal a píšem to, čo som pri tom sám zistil a musel prerobit...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...
  • o 1 měsíc později...

Ahoj,

Chtěl bych se zeptat, co vše je zapotřebí k výměně zadního nárazníku za RS. Doma mám již nárazník včetně difuzoru, odrazek a koncovek. Je ještě zapotřebí jiné parkovací senzory nebo jejich kabeláž?? Nebo mohu použít ze standardního? Jsou totiž v jiné pozici a je potřeba je nalakovat, tak se radši ptám. Děkuji všem za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...