Přejít na obsah

Rhapsody - jak vypálit cd aby přehrávalo mp3


Doporučené příspěvky

Ahoj, kolega v práci má Superba r.v. 2005 a rádio rhapsody a do nedávna poslouchal cd s mp3 ale nedávno mu z neznámého důvodu začalo přehrávat jen 3. a 4. track z celkových asi 15 ti. Zkoušel jsem mu vypálit jiné cd s mp3 a to rádio oni nenačte. Nevíte jak se má vypálit cd s mp3 případně jaký formát (dříve mívali třeba cd  označení + a -) má mít aby to rádio dokázalo přehrát ? 

 

Díky za rady 

DSC_1357.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opravdu to cd je s mp3 soubory ale vypálit jiné aby fungovalo se mi nepodařilo. To ze kterého to teď přehraje jen dva tracky je originál, v pc jde přehrát celé, jsou tam jen mp3 soubory dohromady asi 6 hodin (mluvené slovo)  poškrábané je minimálně. Ještě mě napadlo zkusit cd dát do měniče v kufru, zatím zkoušeno jen do rádia.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak jsem zjistil, že (dostalo se mi do ruky originál cd s mp3 které se přestali všechny přehrávat) a je na něm napsáno "audio cd 2 kapitoly, pc cd rom 18 kapitol". To znamená, že autorádio z nějakého důvodu začalo přehrávat cd místo jako mp3 soubory cd jako audio. Moje otázka tedy zní - opravdu tohle autorádio umí přehrávat mp3 soubory ? Kolega v práci tvrdí že mu to přehrávalo všech těch 18 kapitol ale může mi to tady někdo potvrdit kdo má s tímhle zkušenost ? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsem googlil a uvedené to tam není. Není v návodu zmínka o mp3, nicméně mi majitel tvrdí že mu tam cd s mp3 hrálo a proto jsem se ptal tady, myslel že se ozve někdo kdo s tím má zkušenost a bude vědět jestli to třeba jemu jde nebo ne (i když posle návodu to vypadá že ne ale v roce 2005 byl už mp3 běžný formát) .Jiná možnost přehrát mp3 s tímhle autorádiem není (pokud nepočítám nějaké fm transmittery) takže bych řekl že se o přehrání mp3 hodně lidí muselo pokoušet. Děkuji za odpovědi, už to tady dál rozebírat nebudu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
V 23. 3. 2017 na 10:37, kkaktus_Baxton napsal:

Jiná možnost přehrát mp3 s tímhle autorádiem není (pokud nepočítám nějaké fm transmittery) takže bych řekl že se o přehrání mp3 hodně lidí muselo pokoušet.

 

Možnost je, zrovna to řeším taky. Na Aliexpressu jsem objednal za necelou tisícovku zařízení, které se do rádia zapojí místo CD changeru. Do něj už se dá zapojit Flashka nebo SD karta s mp3 soubory a rádiu se to tváří stejně jako CD changer.

Jediné omezení je, že může být na flashce maximálně 6 složek a v každé maximálně 99 souborů, což je ale dostatečné...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...