Přejít na obsah

Tlačítko na sloupku za řidičem.


bobanius

Doporučené příspěvky

Každej na to má jinej názor a o tom taky fórum přeci je ;) Pokud to vidíš jako chytračení tak to může právě bejt tím že je každej jinej. Jasně, může se tu kvůli každýmu základu z manuálu založit nový téma a určitě se vždy najde někdo kdo dá hladovýmu rybu ale taky se holt najdou takový co ho radši naučí chytat ryby, což může být od někoho bráno jako to zmiňované chytračení. K autu sem měl návod v němčině a německy rozumím jen Hitler a Vídeň. Zrovna tady na fóru a vedle, sem se pídil po manuálu v pdf abych se nemusel ptát na tyhle základy z manuálu. Každej to holt máme jinak ;) Někdo zase hned neadekvátně reaguje ve smyslu o nadávání a chytračení. Já tu žádnou nadávku nevidím, možná myslíš ty pikačoviny ale to není myšleno zle ;) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 23 hodinami, bobanius napsal:

Tak se omlouvám že jsem se vůbec na něco zeptal. Myslel jsem že fórum od toho je.

Nevím proč se čertíš a urážíš. 

 

Odpověď si dostal, od pawouka dokonce link na návod abys měl kde hledat základní info. A že ti pawouk napsal celkem zbytečná témata , tak to je pravda, protože téma na todle tlačítko se tu zjevuje snad 4x do roka. Skoro každej uživatel co měl Fab 1 a níž a pak si koupil OII se ptá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...