Přejít na obsah

Kryt kapoty proti hluku


Decibel ES

Doporučené příspěvky

  • o 3 měsíce později...

Pánové, kteří jste si tlumení pořídili - mám na vás otázku. Jak jste naložili s upevňovacími druky na obou krajích tlumicího dílu (těmi nejspodnějšími-jeden vlevo a druhý vpravo) - dokola je jich celkem 7, ale na Citigu je na rozdíl od Upíka po obvodu kapoty jen 5 otvorů, kam se zacvakávají. Nechali jste ty dva druky nezacvaknuté nebo jste tam něco vymýšleli (pilovali, vrtali), aby se daly zacvaknout? Zdá se mi, že když to nechám být jen tak, za čas se nezacvaknuté druky vyklepou a ztratím je. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, těch upevňovacích druků je na tom tlumicím kusu sedm, v kapotě je ale jen pět klasických výřezů, do kterých se zaklapávají - zbylé dva (počítáno po obvodu ve směru hodinových ručiček první a sedmý) není u Cíga klasický otvor, ale jakýsi výsek. A v tom byl právě ten problém - píšu byl, protože při prvním pokusu o nasazení tlumení jsem to dělal potmě a s baterkou, takže jsem to celé nasadil nějak křivě a vespodu - právě v těch inkriminovaných otvorech mi to vůbec nepasovalo a nešlo to zaklapnout. Dneska mi to nedalo a zkusil jsem to celé na denním světle v opačném pořadí a už si to sedlo a drží to perfektně. Nicméně drobný rozdíl mezi spodkem kapoty UPa a Cíga tam je...Nakonec to ale nemá vliv na funkci :D. Díky za odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...
  • o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...