Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Je nějak moc ticho kolem OIV. Zkusme si trochu zaspekulovat. Už v létě se objevily fotky muly s karoserií OIII combi. Co to je? Asi se shodneme, že Škoda pravděpodobně nebude mít dva stejně velké modely. To samé se týká druhého faceliftu, i kdyby jen např. pro Čínu. Takže vidíme příští generaci, resp. její mulu s navařenými nárazníky a maskou.

 

Na špionážních fotkách jde vidět, že se znatelně nezměnil rozvor, ani rozchod. Stejná situace je podle fotek u nástupce Leonu. Najednou tedy dává smysl nezvyklá změna v rámci FL, kdy byl modifikován rozchod vzadu. Základní rozměry bude mít čtvrtá generace prakticky totožné..

 

 

2020-skoda-octavia-test-mule.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Na autoforu jsem narazil na pro mě zajímavou informaci. Představení OIV se začátkem prodejů Golfa VIII, čili v létě. Prodej na přelomu 19/20. 

 

“V případě německé novinky již bylo potvrzeno červnové zahájení sériové výroby, prodej tedy odstartuje záhy poté. Octavia by tedy měla veřejně debutovat v září na autosalonu ve Frankfurtu, první odhalení můžeme očekávat ještě o několik týdnů dříve. Zajímavé přitom je, že premiéry se prakticky naráz dočkají verze liftback i kombi - během léta by měly být separátně odhaleny v rozmezí několika málo týdnů. Prodej však má odstartovat až na počátku roku 2020, tedy asi za dvanáct měsíců”. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Hlavně za první použitelný motor 1.5 si řeknou balík, teď začíná v social Active 484tis :(

 

Jakákoliv diskuze bude stejně k ..., v čechách se jich prodá přes 20tis, Cetinu, Boschy, Globusu i O2 je jedno jaké to bude pro obchoďáky je to vymodlený.

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...