Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

Předek opravdu nevím. Jen to, co jsem se dočetl, že mají být jednodílné světla uvnitř rozdělené jakoby na dvě.

Co se týče zadku z odkazu od Denise, ten by měl být dosti podobný.

Samozřejmě se nechme překvapit a uvidíme :-)). Už Golf VIII bude paráda, ale to je na jiné povídání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na Golfa VIII se těším, v VII i VI jsem toho najezdil dost a vždy byl lepší než Octa. VIII se bude držet tradice C sloupek široký jako ... a předek cca.hodně podobný musí být prostě konzervativní.
Stačí co Kabaň dokázal Sup2 a Sup3 úplně jiná káva, O VI si mohou dovolit udělat odvážnou a ve vyšším verzích to bude [emoji106]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi tak. Navíc když to řeknu trošku negativně, fotomontáž vypadá docela slušně, žádný "odvaz", ale docela líbivé tvary. Škodovka v poslední době ale jde opačným směrem (snad jen Scala v rámci možností ujde), takže nepochybuji, že to bude opět úplně jinak..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O4 jsem tento týden potkal na silnici 2x. Obě byly Combi. Někdy na kraji týdne, nebo koncem minulého byla někde na netu vyobrazená bílá z testů v Alpách. Přesně takto vypadaly oba vozy. Proti O3 velká maska, ale nezabíhá do světel jako u té žluté. Viděl jsem dva typy světel - první jen s proužkou vespod jako O3 před Fl, druhá dva klikyháky alá zadní světla VW. Nevím, jestli to u obou aut byla světla stejná, jen jedno  "na denní svícení" a druhé zapnuté, spíš si myslím, že to byly dvě varianty dle budoucí výbavy. Boky byly velmi šikovně kamuflovány plastovými panely v barvě karoserie, zadek částečně také. Faktem je, že zadek byl poměrně dost "hranatý" alá Toyota, samozřejmě nevím, kolik to dělá ta kamufláž. Já se s nimi neměl potřebu honit :). Vzadu bylo vše v jedné barvě, pokud by to bylo tak v sérii, tak červená vypadala dost blbě, modrá docela dobrá a to mám rád "vše v barvě". Faktem je, že zadek hodně skreslovala kamufláž a tím pádem malá zadní světla - pokud by byla a asi budou protažená jako u Supa, pak se to hodně změní, takto to evokovalo vysokou úzkou siluetu. Zadní sloupky (C) byly poměrně úzké. H

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

luky-007: podle fotek to už delší dobu vypadá, že opravdu půjde o "upgrade" na stávajících základech. rozvor podle všeho zůstává, možná se změní v řádu jednotek mm. vnější rozměry o pár centimetrů natáhnou a je to. docela by bylo dobré, když by dostal upgrade interier..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Na instagramu je pod #skodaoctavia2019 k nalezeni prispevek od uzivatele suvoltos.laszlo, na kterem je videt zadni cast Octavie IV z nejakeho propagacniho videa na bezpecnostni system asi.

 

Nove rendery tento tyden prinesl take AutoBild, ktery se vestinou neplete, a bohuzel, oproti puvodnim obrazkum jejich prestavy vyrazne zosklively. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Pawouk umístěno následující téma

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...