Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

před 2 hodinami, PetriCZECH napsal:

Už jste to někdo projel s tou 1.5 TSI? Je stále tak mdlá, jako u stávající O3 či Karoqu, nebo už je tam těch údajných 110kw znát? Díky


ahoj, najezdil jsem s tím asi 200km, motor mi přišel tichý, pružný, výkonný za mě super, byl jsem z toho nadšený. Spotřeba (5,9) mě mile překvapila... auto mělo najeto 150km. Ale vzhledem k tomu ze mám nyní Rapida 81kw 1.2 tsi tak jsem zvyklý na horší auto, asi to není objektivní..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já budu přecházet z O3 1.6 TDI, 77kw, takže taky nejsem zvyklý na kdoví co, i když kamarád říkal, že mám auto zajeté dobře a na dálnici auto rozhodně ostudu nedělá. Tvůj zmíněný motor mám ve Fabii a tam ostudu taky nedělá. U O4 jsem ještě zvědavý na nabízeny 2.0 TDI 85kw...

Editováno: , autor: PetriCZECH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@stanmar A ona to měla být nějaká "velká pecka"??

 

Jen tak obecně, má to jistě řadu much, spíše daných politikou koncernu než použitými technologiemi, ale fakt nechápu, co tu řada z vás pořád naříká?  Tu nad asistenty, nad "ošklivými" koly, nad divnými barvami laku, nad virtual kokpitem nebo na Matrix LED atd. atd. Proč? Máte přeci i alternativy...

 

Ukažte mě prosím na jakoukoliv srovnatelnou konkurenci, která umí za takové peníze takové vyspělé a vybavené auto ? A za příplatek v podstatě i výbavu, o jaké se může jiným automobilkám jen zdát?

 

Není třeba, aby tu každý hýkal, nad tím, jaké revoluční auto O4 je (a to myslím je, byť ne třeba úplně pozitivně), ale já osobně jsem v něm několikrát seděl i jel, a to auto vypadá báječně, vyspěle a moderně. Jisté má těch pár zmíněných much, ale které nemá?

Editováno: , autor: omicron
  • Pozitivní 9
  • Negativní 4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Budu objednávat OIV 2.0 TDI Style (služební) a tuší někdo, jak je to s USB konektory. Je mi jasné, jak to vypadá po příplatku za "230 V zásuvka a další 3 zdířky USB-C". Jak to vypadá bez? předpokládal jsem jedno USB-C vpředu, ale zmátl mě tento obrázek. Jsou tyto USB-C vzadu v základu i bez jakéhokoliv příplatku? 

Snímek obrazovky 2020-02-28 v 16.19.52.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...