Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

@Joker 85 Taky mě to tak připadá, že se automobilky vydaly na dosti neprobádanou cestu a nejsou na to lidské kapacity. Kdypak jim přijde do prodeje ten již skoro rok vyráběný plně elektrický Volkswagen, taky jim to nejde doladit? Celkem ostuda ne!!!! Ale někde na webu již je čerstvá  informace, že Diess (šéf VW) se již naštval a začíná rošáda na vedoucích postech celého koncernu, no ale IT odborníky jim to stejně nenadžene.

Editováno: , autor: DušanV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 hodinami, RDMBR napsal:

Snad vydají i nějaké čistící prostředky na tu textilii na přístrojovce, nedovedu si představit jak to čistit aby tam nezůstal nějaký flek?

Zatím se mi vždy osvědčil originál čistič All in one od ŠA. Čistí velmi dobře a nedělá fleky. Vyzkoušeno už 4 roky na mém béžovém interiéru. Věřím, že si poradí i s tou lištou na palubce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Joker 85 & @DušanV to ale nedělá VW ale někdo z jejich dodavatelů. U eCall bych tipoval Bosch nebo Conti. To jsou Ti co jim to vyvíji a dodávají. Tím, že to má vliv na bezpečnost tak to má celkem velký požadavky na validaci než se to může uvolnit.

Zrovna Diess nemá čistý svědomí, protože u VW se auto vyvíjí zvrchu a zrovna nový Golf je toho výborným příkladem, když to všeho kecá nejvyšší tak to pak tak vypadá.

 

@RDMBR flashování nejčastěji probíhá tak, že dodavatel nažene k automobilce X lidí (já zažil max 30) a Ti potom pobíhají s notebooky po parkovišti a flashují jedno auto za druhým.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cestou na chatu jsem to zkusil, malý prodejce na severu Čech a konečně normální info - příští týden mají vyběhnout nové ceníky a 1.0TSi má být i v Ambition. Necháme se překvapit

Tady jsou vidět nejzákladnější světla, předek mi přijde hezčí, zadek horší.

Chce to jiný lak a větší kola.

1566E115-FA33-4F44-984F-CA689E6431F8.jpeg

71EB0449-C9A2-49C6-BB74-247F2BE197D6.jpeg
 

Modrých pastelových Energy asi moc nebude

44A2F04E-29A8-4BF0-8AE6-623A24C3021B.thumb.jpeg.af927feb887c32897168fe7759affc54.jpeg4F8C7C3E-7C09-44C2-8DEB-387769F9F325.thumb.jpeg.ec9531caf80dfc43f4db6e9cc22c60f2.jpeg

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Vikendak On se to nedá říci takto plošně, nicméně ze zkušenosti mohu říci že se vždy dá dohodnout. Záleží na mnoha faktorech, jestli se již vyrábí, jaká je to výbava (jeli to prodejné jako skladovka), samozřejmě pokud od nich vezmete jiné vozidlo budou na storno taky koukat jinak... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 36 minutami, RDMBR napsal:

@Georgius se mi právě zdálo že to nebude tak jednoduché jak tu někdo psal 

no samotné flashování jednoduché je, napíchneš auto, pustíš program, počkáš až skončí a jdeš na další. Ale celé to připravit, lidi zaškolit, směny naplánovat, .... to už sranda není.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...