Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

No, jo.....tak já to tady taky veřejně řeknu. Krásná, jednoduchá, dnes již stará OIII, budu na tebe vzpomínat. Mě se ty asijské designové křivky a některé tzv. cetky na OIV opravdu nelíbí. Asi by to chtělo návrat Kabaně přímo do Škodovky.  Před mnoha a mnoha věky, když stvořil nádherný kukuč Yetiho s kulatými světly, no nebylo to krásné, když se Yeti neopičil po ostatních modelech a byl již z dálky rozeznatelný. I známý Jeremy Clarkson z Top Gearu byl z něho tehdy nadšen. Dnes abych hádal, co to ke mně vlastně z dálky jede, jestli Scala, Octavia nebo Kodiag, Karog, prostě uniformita non plus ultra. 

Editováno: , autor: DušanV
  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě nová Octavia neuráží ,ale těžko řeknu. "tu chci" i když si ji dovolit můžu nechci... nenašel jsem žádný důvod proč něco takového kupovat. Co to auto má a jiné ne ?? Nic. Spíš má dost věcí které nechci nebo jsou nastavené jinak než si představuju. Jestli se někomu líbí já mu to neberu ať si každý utratí svoje peníze za co chce.

  • Líbí se mi 4
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já uvažuji o: https://stock-cars.skoda-auto.com/260/cs-CZ/?vin=TMBAR7NX2LY017588

Nabízejí mi ji v Přerově taky po slevách lehce pod 700 000,- , s tím zadním stěračem se taky nějak srovnám. Dneska jsem se byl koukat a z venku je to nádherné auto. Uvnitř mi to ale přišlo "menší" než u mé aktuální O3...a ta cenovka taky bolí :-D (myšleno za 1,5 TSI v manuálu)....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...