Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, RDMBR napsal:

Je to tady?

AE1DEC17-B77B-4AE8-9B90-33DAB8CC8849.jpeg

Aha, takže oně měli během covidu 2 měsíce na to se předzásobit, ale oni ne, oni vše just in time - nejhorší skladové hospodářství na světě (žádné just in time samozřejmě neexistuje, to jen aby se automobilky mohly chlubit, jak ony nemají žádné sklady.) Ani se nedivím, že teď padají, jednak snadno vidět, v čem jezdí a jak si žijí jejich manažeři, za druhé ty pokuty za pozdní dodání (do just in time) musejí být likvidační. No ještě že se mi OIV nelíbí, to je paskvil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V průběhu srpna ( po půl roce výměna předváděček) se na trhu objeví první série. Když bude někde kód ReleaseA nějaká výbava může chybět/ přebývat oproti současnému ceníku.

Tz. Laura tam nebude a nikdo ji tam nedohraje - odpověď z ŠA

 

110312311_10220004915926287_3588659435185675276_o.jpg

Editováno: , autor: Jan R.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, RDMBR napsal:

Je to tady?

AE1DEC17-B77B-4AE8-9B90-33DAB8CC8849.jpeg


Také se dle všeho zvyšuje počet nekompletních vozů s kvalitativními nedostatky těsnění dveří a nově také s chybějícími díly z firem postižených COVID-19 - což jsi už zmínil. Jedná se například o skupinová světla či chybějící sedačky. K pondělnímu ránu bylo celkem 4 166 nekompletních vozů....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, Joker 85 napsal:

 

Smutná ukázka stavu české "žurnalistiky". Snůška subjektivních soudů, rádoby vtipných komentářů a poučování z pozice přechytralého testera. Bohužel, na vedlejšák se to pořádně dělat nedá. Stačí se podívat na pracovní zkušenosti, původ a pracovní zaměření pana Čáslavského a člověk tak nějak pochopí, odkud vítr vane.

 

Vcelku vtipné je, že o katastrofě týkající se software je obecně ticho po pěšině.

  • Pozitivní 3
  • Negativní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Napsal realitu a ne blábol který jen chválí a občas něco malinko aby se neřeklo pomluví a dostal Mezi prvními zase nové Auto ???.

Kdyby to nenapsal vtipně ani by to většina lidí nedocetla.

Pro mě je názor někoho kdo to nedělá na plný úvazek víc vypovídají než od někoho koho to živí a musí si dávat bacha co píše ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejně tak se mužeme ptát, proč zde a i na jiných fórech někteří členové nesnesou jakoukoliv kritiku jejich značky a do posledního dechu budou obhajovat, žehlit a bagatelizovat naprosto jasná selhání a průšvihy. Copak oni za to asi třeba mají? Nekápne jim třeba občas něco nebo nemají oni nějaké výhody stejně jako všichni ti "falešní" autoredaktoři ... ?

 

S recenzí z www.autickar.cz nemám vůbec žádný problém. Je to jen názor dalšího člověka, který s autem prokazatelně jezdil. Já zatím v OIV seděl a hrál si zatím jen v showroomu, když jsem čekal na garančku OIII FL. I tak jsem narazil na nesmysly v infotainmentu. Nemohu tedy posuzovat jízdní vlastnosti, ale když si vezmu, jak občas nezvládá podvozek OIII FL a v krizovém brzdění je to občas o strach, jak asistenti spíš krizové situace vyvolávají, atd., tak nemám problém věřit tomu co se v recenzích objevuje.

 

To že Škodovka vypustila evidentně hodně nedodělané a neodlazené auto je prostě fakt. A omlouvat to nějakou první sérií mi přijde směšné. Jednou to je auto, které bylo vypuštěno a má ho možnost koupit kdokoliv, tak by mělo být v takovém stavu, aby na něj nemohly v případných recenzích vyplouvat takovéto problémy. A pokud to byla vědomě nedotažená série aut, která měla být pro prodejce na vystavení a ne pro koncové zákazníky, tak by si Škodovka asi měla pohlídat, aby je prodejci dál neprodali, ale shodili někde ze skály. 

 

 

Když už narážíte na SW problémy. Jak je možné, že ani víc jak měsíc po "vyřešení " jednoduchého SW problému nemá Škodovka svolávačky? Golf už svolávačku má, tak by jí měla mít asi i Škodovka. Ale podle toho co se objevuje tady a i jinde, tak Škodovka má stále problém, protože většinu postižených aut prostě neumí úspěšně zaktualizovat. Takže za mne to prostě stále vyřešené není, ať si kdo chce co chce říká. 

 

Na podzim bych měl vybírat nástupce nynější OIII FL a čím dál víc se kloním k tomu, že nová O IV to prostě nebude :-( 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 8
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...