Přejít na obsah

Škoda Octavia IV


_Denis_

Doporučené příspěvky

JJ pravda.

Tak minulý rok v lednu dá se říci vysoká čísla díky registracím předváděček O4 ( min. 1 každý prodejce, někdo měl i dvě a je jich přes 200 a auta škodovky).

Pravda, slušně vybavený kus šplhá k 700 tis, kdyby ty auta už aspoň fungovali na 100%.

 

Jeden prodejce mi v týdnu prozradil, že do 14 dnů by mělo být zdražení ( avizovaných + 5%), jsem zvědav a v březnu větší aktualizace i pro starší kusy....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je to drahe a este nefunkcne. Kebybto len bolo drahe nevadi, kupca si to najde, ale tie blbosti co na tom su...... A nefunguju. 

 

Este ma tak napada ci to nieje zamer VW. Ved sa suskalo ze skodofka je velmi nobl ze slape do kseftu vw, ze stym treba nieco robit. Lebo chora manazerska hlava moze aj taketo riesenie vypotit, vyrobit nepodarok a troska tym ubrat s exkluzivity znacky....... Kto chce kvalitu tak vw a komu staci priemer tak nech si kupi skodu. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@_Denis_ Je to nepopulární názor, ale momentálně to k tomu všechno směřuje, ceny vyletěli za poslední 4 roky hodně vysoko, snad jen Enyaq má co nabídnout proti iD modelům. Ale zase elektro...

@atlan No to by to musel první VW zprovoznit na svých modelech, ale oni mají problém téměř všichni co sdílí nový infotaiment (Golf, Leon i OIV)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Škoda, že ta cenová politika nakonec zlomí Škodě vaz...U "nejprodávanějšího" modelu jsou totiž taková nízká čísla vážně dost na pováženou. Už jen proto, že stačí trochu slušnější výbava a už se cenou člověk dostává do vod o trochu méně vybavené vyšší třídě apod.

Vážně by mě zajímalo, kdo tu cenotvorbu u ŠA vymýšlí... nemluvě o Enyaqu, který nakonec nejspíše bude ještě větší průser, než si někteří chtějí připustit...

 

Budu ale optimista a věřím, že rozšířená paleta motorizací a brzké vyřešení problémů s MIB3, prodeje nové Octavie navýší...jen by neměla dále zbytečně zdražovat.

Editováno: , autor: PetriCZECH
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 6. 11. 2020 na 22:03, Igor napsal:

 

Areaview až 06KT/21

 

Zmeny od 48KT/20:

  • Turn Assist
  • Elektrické rolo batožinového priestoru
  • Stredový airbag
  • Povinný eSound pre PHEV
  • Odpadá držiak na pero v lakťovej opierke

 

Zmeny farieb:

  • EOP hnedá maple 15KT/21
  • SOP zelená mamba 15KT/21
  • EOP čierna crystal 18KT/21
  • SOP sivá graphite 34KT/21
  • SOP oranžová phoenix 43KT/21

 

Od 1.1.2021 opätovné navýšenie cien a výbav, kompletný prechod na pakety... Fakt idú z toho spraviť nepredajné auto.

 

Ahoj, nevíte kdy skutečně bude Areaview? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vážené a vážení, já to osobně zase s těmi cenami tak kriticky nevidím. V roce 2014 jsem kupoval 1,8 TSI a nakonfiguroval jí tak, že měla katalog 737000. Dnes si zatím zkušebně konfiguruji 2.0 TSI a jsem zhruba na 965000. Jenže když odečtu věci, které jsem v roce 2014 neměl: DSG nějakých 50000, 4x4 40000, barva 16000, Asistovaná jízda s navigací 37000, Style plus (matrix LED) 20000, DCC 25000 - to je to podstatné. Tak jsem ve výsledku na nějakých 777000. Ato mi jako zdražení za 7 let o nějakých 6% zase tak hrozné nepřijde. 

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...