Přejít na obsah

Autokamerka


Janečka V.

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...

Zdravim.

Dnes jsem dodělal montáž autokamery. Mám tuto, protože při případném sundavání oddělám jen kameru, základna s kabelem zůstávají na skle. Kameru jsem umístil schválně za zpětné zrcátko, abych ji viděl co nejméně.  Chtěl jsem, aby kabel byl co nejvíce skrytý, takže je veden krajem stropnice, A sloupkem k pojistkové skříňce. Plus kabel je tedy vyveden z pojistky č. 36 (napájí autozapalovač, tedy spíná s klíčkem). Kabel je přes očko přišroubovám k pojistce (vyvrtal jsem v ní dirku). Šlo by to řešit i tímto, ale je to vysoké a nešlo by zavřít víko pojistkové skříňky. V místě nad spínačem světel je umístěn měnič napětí 12 V => 5 V a je zde připojen kostra kabel (dal jsem šroubek). Takže kabel je vidět jen jak jde od kamery pod stropnici.

 

1.thumb.jpg.5c71de97eb7ca51ea0af660c8430f1ed.jpg2.thumb.jpg.619096b85ad0dafb60e113ccc1a00d0e.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Editováno: , autor: ferokulda
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak už mám kameru (Mio Mivue) v Žábě taky, prdnul jsem to ke spínanýmu kontaktu v přepínači světel a hotovo. Ten jejich 12V-5V adapter má pojistku i v sobě, tak se toho nebojim. Jenom mi ta mrcha přísavka pořád nechtěla držet na skle, takže jsem na to šel jak na holku, pořádně umýt a olízat a už drží fest :) Kameru mám víc vpravo, bo škatule se CitysafeDrive... Funguje ok, sundávat ji nehodlám, stínítko spolujezdce do toho nebouchá. Celý mi to zabralo asi 2 hodiny, z čehož nejvíc času jsem strávil "opatrným vytrháváním" panelu A sloupku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...