Přejít na obsah

Ovladač zpětných zrcátek


Mic-net

Doporučené příspěvky

Ahoj,

máte prosím někdo v O1 ovladač zpětných zrcátek se symbolem L+R? A ne jen tak jak to má skoro každý, že tam má napsáno jen Lko? (Pokud si správně pamatuji, tak "L+R" je napsáno uprostřed ovladače, ale nejsme si tím jistý a ten co nehledám, má Lko v horní části ovladače. Pokud tu někdo takový je, prosím o fotku ovladače.

 

Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak pokud by to náhodou někdo hledal, tak přikládám poptávaný obrázek. Jsem zvědav co mi řeknou ve značkovém servisu, že jejich originální ovladač nepovažuji za originál, když vypadá jinak. :-)

 

Ještě dodám PN: 1U1959565J

 

1.jpg

Editováno: , autor: Mic-net
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to je právě jen náhrada kterou já nechci :-( Zvolit na ovladači polohu L a koukat jak se hýbe i pravé zrcátko mi moc jako originální díl nepřijde... Ovšem značkový servis má jiný názor. Prý je to v pořádku a prý si to myslí i automobilka...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

To nejspíš neseženeš. Taky jsem měnil ovladač za původní vykloktaný L+R a ten se už sehnat nedá, nebo jen velice obtížně. Náhrada, co se prodává teď, je ale plně kompatibilní a asi i jediná k mání.

Editováno: , autor: CzechDave
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Ahoj,ja mam to same ovladani zrdcatek,ale bohuzel jsem vuz koupil s ulomenym knoflikem ovladani,sel sem se na to zeptat do mistni prodejny dilu a bylo mi receno ze uz se neda normalne sehnat,snad jedine ze by ho nekdo prodaval. Tak sem chtwl koupit to klasicke a ejhle nefunguje mi leve zrdcatko takze dalsi problem. No nic chlape takze nam nezbyva nez si sehnat to klasicke novejsi ovladani bohuzel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...