Přejít na obsah

Kryt autobaterie


Host DominikH

Doporučené příspěvky

Zdravím, chtěl bych Vás požádat o radu ohledně demontáže krytu autobaterie (viz. příloha) u FII FL 1.6 TDI 77kW. Kryt disponuje třemi packami, zároveň po odklopení krytky + pólu jsou dvě matičky, které drží na + pólu plíšek. Může mi prosím někdo poradit, jak postupovat při demontáži krytu, abych mohl vyměnit baterii? Díky Všem za rady.

Kryt.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otevřeš +, odšroubuješ trochu matičku na pólu a mělo by to zatáhnutím jít ven. Chce to trochu síly ale jde to. Už jsem párkrát baterii oddělal.  Ještě vždy odklápím tu packu co je mezi airboxem a baterii.. A mělo by to jít. Odklopí se to celé.

 

Ale baterie bude nejspíš dobrá. Jen je dost slabá na studené starty a zvlášť když jezdíš sem tam krátké trasy do 5km. Sehnal jsem si za skvělé peníze 75Ah a nějakých 800A startovacího proudu a je úžasná.. Měl jsem právě problémy po nažhavení že už moc energie nezbývalo pro start.. Stará baterie nyní živí 1,2 HTP už druhou zimu u rodičů.. Jezdí 5km max a když jí dají 3x za zimu nabít tak je vpohodě.

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...