Přejít na obsah

Co znamenají ikonky na displeji


Noleo

Doporučené příspěvky

Zdravím, na nové Fabii se mi po druhém nastartování na displeji za volantem objevily tři stejné ikonky (po chvilce zmizely). Při prvním nastartování (přímo při přebírání) jsem si nevšiml, ale možná jsem jen pořádně nekoukal, člověk nastavuje zrcátka apod,... Doma jsem pak v manuálu hledal co to bylo a myslel si, že šlo o signalizaci bezpečnostních pásů vzadu. Ty to ale nebyly (jsou dost podobné), protože dnes jsem si na Idnes všiml fotky, kde přesně tyto ikonky jsou. V manuálu nejsou k nalezení. Co to prosím je?

http://ekonomika.idnes.cz/foto.aspx?r=ekonomika&c=A170331_2316000_ekonomika_rts&foto=FDV5e2b0e_Emise_1.jpg Viz. ty tři ikonky na displeji (nemám ve Fabii Maxi dot, takže byly na trochu jiném místě, ale jsou to ony).

Editováno: , autor: Noleo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No mě to zatím hlásilo jen jednou. No 17 nb s komplet příslušenství a několik blbostí. Tak jsem zapnul pas a byl klid. A signálka bliká a pípátko mění ton. Je to změna chování mezi klasicky při rozjezdu a plným dálničním tempem. Taky to má asi funkci gala.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Podle konfigurátoru by to mělo být už v základu od Active verze, je tam napsáno "S optickou a akustickou kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu", ale je otázka, jestli jsou v tomto zahrnuty i zadní pásy. Je možné, že je to je až od Maxi dotu, který má v základu Style verze a nebo jako příplatek je i  Ambitionu. Jestli to tam nemáš, tak to nemá asi nic smysl dodělávat, jestli to vůbec jde. To je teda můj názor na to. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Strapatý napsal:

Aha no já mám právě Rapida Ambition Fresh 2016 tak mě to zajímalo jesli by to šlo dodělat a co by na to bylo potřeba .

No a ve správné sekci Rapid nic? Tady seš ve Fabii3.  A výbava pod stejným názvem je v různých zemích jiná.

Editováno: , autor: milanxx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když se koukneš do výbavy rapidu, tak od Activu po Style má jenom napsáno "S kontrolou zapnutí bezpečnostních pásů" Ale těžko říct, jaký to má přesně význam. Nejlepší bude jít do skupiny rapid a tam si toto napsat. Podle mě to má asi jenom přední sedadla, ale těžko říct :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...

  Mám pár dní novou fabii 3 a nejsou mi jasné informace zobrazující se na informačním displeji.Mám sice manuál,ale u této funkce je jen popsáno, jak přepínat informace,nikoli co každý údaj znamená. Tak např. na větším displeji je konkrétně údaj ujeté vzdálenosti 150km a dole na menším 217km (viz obr.1).Co je tedy co? Na obr. 2 je údaj 540km, což bych rozuměl,že je cca počet km dojetí. Měl jsem felicii, kde na palubním počítači byl rovněž tento údaj,ale vždy se mi po doplnění zobrazil údaj +- 630km a ten se postupně jízdou snižoval (jak logické,že). Zde po doplnění byl údaj 550km, v průběhu jízdy (cca 100km) se zvyšoval na 610km a teď je opět na 540km, jak toto mám chápat. Předpokládám také, že s touto motorizací najedu určitě více, než cca 600km (1.0TSI,70kwh).Na obr.3 je údaj km/h v kroužku,ale údaje neznámé. Díky za Vaše rady.  PS: Neměl by někdo prosím popřípadě podrobnější manuál k displeji ke stažení?

obr 1.jpg

obr 2.jpg

obr 3.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...