Přejít na obsah

Automatické zavření oken


NikolasCZ

Doporučené příspěvky

Nemel spis na mysli, ze kdyz zapomene zavrit nejake okno a zamce auto klasickym zpusobem, tak jestli se po urcite dobe okna nedovrou automaticky kvuli zabezpeceni auta? Ja jsem to chtel uz nekolikrat v garazi vyzkouset, ale zatim jsem se k tomu nedostal... spolehal jsem ale vzdycky na to, ze se okna zavrou automaticky po minute od zamceni auta :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Volba může být a systém fungovat nemusí, bohužel to co bylo u S2 a všichni si na to zvykli, tak u S3 nefunguje. Vše závisí na typu čidla deště, první čidlo co se dávalo do O3, to podporovalo, ale pak přišlo dešťové čidlo s indexem A a konec...někdo tu psal, že to pět funguje s novým senzorem, ale nikdy jsem toho nebyl svědkem.

Editováno: , autor: ferda25
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Tak mne zadne automaticke zavirani oken nefunguje.

Chybi mi  hlavne automaticke uzavreni oken za deste,zadne jine jsem u S2 nevyuzival.Byl jsem zvyklej nechavat pootevrena okna, kdyz zaclo prset okna se zavrela.

U S3 to udelam taky,ale prijde dest,okna se nezavrou a v aute voda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Někde jsem se dočetl, že automatické uzavření oken a šíbru při dešti bylo u S3 zrušené z bezpečnostních důvodů, aby to nemohlo nikoho sevřít... Ale přece jak boční okna, tak šíbr, pokud při zavírání narazí na odpor/překážku, automaticky změní směr pohybu a pootevřou se. Taky jsem to u S2 používal jen při dešti a u S3 to postrádám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 10 měsíců později...
  • o 2 roky později...
  • o 2 týdny později...
  • o 7 měsíců později...
V 28. 7. 2017 na 23:19, Lancelot napsal:

To už si fakt dělají srandu, že S3 neumí zavírat okna při dešti? No hlavně, že má svítící barevné lišty, 9" palcový display a jiné cypoviny.

Fakt mě tohle ořezávání zaběhnutých funkcí sere.

 

Umí, dá se to dokódovat. Dá se to dokonce i přidat do menu infotainmentu, takže pak se to dá zapnout / vypnout i bez připojeného VCDS.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně, jak už tady bylo psáno předtím, tak je nutné mít správný senzor RLFS, né RLHS (snad jsem to nepopletl). Pokud si dobře pamatuji, tak vozy od modelové péče 2016 už nemají patřičný senzor a musel by se jedině vyměnit. I když není správný senzor namontovaný, tak v infotainmentu to nastavení vidět bude a půjde vypínat/zapínat, ale fungovat to nebude.

Například s RLFS 81A 955 555 A/B to fungovat bude :) 

Editováno: , autor: Krosta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...