Přejít na obsah

Chromová lišta podél oken (chrom paket)


kokoi

Doporučené příspěvky

Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kamarád si v úterý OIII v eleganci přivezl  a chrom. lišt kolem oken tam jsou. Auto bylo vyrobené minulý čtvrtek a jediné co to zatím  nemá  jsou ještě nějaké chromované lišty do předního nárazníku a na zadní dveře. U prodejce je má připravený, ale nalepit zatím nemohli, protože prý zatím na ně nemají cenu. Nekupoval ale combi...má hatch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, objednával jsem teď novou služební O III Combi Elegance, ale prodejce mi z výbavy vyškrtl chrompaket - stříbrné orámování kolem oken, protože to Škodovka dočasně stáhla z nabídky. Údajně kvůli problémům s kvalitou od subdodavatele. Docela mně to štve, bude to v černé a s tím rámečkem to vypadá o dost líp. Nemátek někdo potuchy, jestli je možné si to pak nechat namontovat v servisu dodatečně? Psal jsem dotaz na Auto Jarov, ale ani se neobtěžovali odpovědět :-(

Dokud neni auto ve vyrobe, lze konfiguraci menit, takze bych si oveil u skodovky, zda uz je po problemu s chromem, vyborny je na to FB skodovky zjisti vstricne cokoliv. No a pak si ho tam nech u prodejce znovu doklepnout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Původně to měla být půlka srpna. Se zadáváním kombíků do výroby se údajně začínalo až 27.5. Mezi tím žačal problém s chrompaketem. Když to auto člověk chce s konkrétní výrobou, musí si holt počkat. Nic to nemění na tom, že to ve Škodovce nějak nezvládají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja bych z toho zase nedelal drama. Je to proste novy model, problemy se daly cekat. Pokud jsou zatim problemy je v dodaci dobe o par mesicu delsi a nikoliv v tom, ze se rozpada motor nebo neco podobneho, tak bych to spise povazoval za uspech. Btw. vite, ze existuje nemalo aut na ktere je uplne bezna cekacka treba 2-3 roky? :) A ne vsechno jsou to jen ty nejvyssi premiovky.

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 6 měsíců později...

Tak se podívej do ceníku, v tom českém je toto:
Chrompaket (ozdobné lišty a těsnění oken v chromu) (pro limuzínu / pro Combi)  3 000 Kč/ 5 300 Kč


No a ve slovenském toto:
Chrompaket (lemovanie bočných okien chrómové) (Limo/Combi) 136 €/ 289 €
 

 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a co jako víc? na autě je přeci maska normálně chrom.... možná ještě proužek na kufru...

 

Co o tom katalog Škoda:

 

Chrompaket

ŠKODA Octavia je samozřejmě navýsost praktická. Ale je stejně tak stylová. A v drobných detailech designu naleznete její pravou osobnost. Vezměme si například (volitelné) chrompaket - chromové lišty, které rámují boční okna a přidávají další rozměr elegance designu, který je už tak uhlazený a nenápadně vytříbený. Na první pohled si leckdo ani nevšimne, že tam jsou, ale každý podvědomě vnímá jejich kouzlo.
 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...