Přejít na obsah

AEROTWIN sterace


harmis

Doporučené příspěvky

  • o 2 měsíce později...

Tak jsem dnes udělal hokus pokus a zakoupil v autokelly flat stěrače za cenu 224kč za oba dva.je to výroba ala rýžožrouti,ale to nevadí.Za ty prachy to stojí za to vyzkoušet.Zatím to fachá,ale mám za sebou jen cestu z OV.

Musely se jen vyměnit středy (ale v balení jsou asi 4 druhy takže není problém) a díky tomu že to není origo tak mi bylo doporučen o vzít jeden o délce 53cm a jeden o délce 51cm to z toho důvodu,že kdybych vzal dva stejné tak by mi ten u spolujezdce neseděl díky středové díře která je právě trošinku posunutá.Ale jinak k nepoznání a fungují.Zatím teda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Víťo, předně pěknou sobotu, ale jinak prý máte u Vás blbé počasí? Tady to zatím jde! :)

Jinak, já jsem tam hned vloni v létě dal taky ty od rýžožroutů, v podstatě na zkoušku, ale taky zatím nemám důvod si stěžovat!:smich:

Editováno: , autor: Lanny
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj Kájo.Tak počasí zas tak škaredé není.Jasně bylo dnes pod mrakem ale jak jsem jel na šichtu v 17:30 tak už sluníčko svítilo.A zítra už bude good.Včera pršelo,ale to kupodivu vyšla jen předpověď dle které to tak mělo být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...
  • o 8 měsíců později...

Ahoj, rad bych to tu trosku ozivil, jelikoz se to vydalo malinko off-topic a odpovedi na puvodni otazku se tu nikdo nedobral.

Mam podobnou otazku jako harmis na zacatku - mam obycejne sterace a rad bych ty "flat", ale nikoliv ty univerzalni z AutoKelly (mel jsem je na Octavii a jsou hrozne - funkce nic moc, ale predevsim s temi vymenovacimi nasadami vypadaji tragicky).

Musim kvuli tomu menit cela ta ramena, nebo staci koupit proste sterace s patricnou koncovkou? A pokud musim menit ramena, na kolik ta sranda vyjde?

Dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...