Přejít na obsah

Atrapa vyfuku / difuzor


Funatic21

Doporučené příspěvky

Podivej, rozhodne zabojuju oficiálně pres aliexpress a rozhodně při řešení s Aliexpresem zminim konkretne tvuj nick at je jasne, ze to neni nahoda. I kdybych to tam mel za 500,- poslat, udelam to, pokud budu vyzvan alíkem. A spolu se budeme domlouvat. Idealne, jestli se muzes jeste znovu odvolat na ten muj nick. At se jim to tam trochu prováže.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě ten difuzor musí mít, když ho nabízí. Pokud nemá a nechce se ti vymáhat clo skrze vyměření od ČP, bral bych variantu č. 2 s tím, že zaplatí i poštovné.

Tohle je prostě hajzl prodejce a sviňárna posílat vědomě jiný díl a hrát hloupého typu “Fakt? Já nic a nic nevím”. Ten zmetek by to měl zaplatit celé a Ali, který to zaštiťuje by ho měl tvrdě potrestat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A nedal jsi mu náhodou hned tu jednu hvězdu? Třeba už nemá motivaci něco řešit, když už jsi mu zkazil hodnocení.

 

Toto byla hned jeho první nabídka. Napsal jsem do Dispute všechno pěkně od plic a s řádně horkou hlavou, udělal jsem screen tvého hodnocení a nazval jsem ho tam šejdířem co vědomě okrádá a podvádí lidi, že jsem difuzor koupil kvůli chromu a tento obyč je mě úplně na nic. 

Ještě mu zkusím nabídnout, že pošle spravný difuzor, nebo zaplatí i poštu zpět a uvidim jak se k tomu postaví. Každopádně celní deklarace 861,- + cca 500,- za postu je furt lepší jak dosavadních 3100,- Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak nakonec to dopadlo celé jinak. Dispute se samo ukončilo předčasně s tím, že se vybrala varianta $40 zpět a difuzor mi zůstane. Při apelu na Aliexpress tento verdikt potvrdili, takže Aliexpress evidentně nemá zájem cokoliv řešit (prý toho mají moc a otevírat znovu dispute je složitější operace), byť mi to prodejce sám nabídl. Takže jsem protekl 2200Kč. Už tam nic dražšího kupovat nebudu. Ani clo žádat zpět nemůžu, protože nic nevracím.. hajzlové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako s fotiek co ste sem davali sa mi ten difuzor paci.Ale takto ho urcite neobjednam,je to dost velke riziko.Cloveku zostane na krku nieco,co ani nepotrebuje a v takomto pripade je ten pristup zo strany Aliexpresu o nicom!Ty na to doplatis,pritom chybu spravili oni.Nemalo by to byt opacne? Poslali zly diel,nech poslu este jeden spravny..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tom jsem samozřejmě trval a bylo mi to původně prodejcem i nabídnuto (vrácení peněz a zaslání difuzoru zpět), viz screen. To, jakým způsobem se to pak podělalo nechápu.. každopádně nevěřte tomu, že se za vás alík postaví. Ti jsou schopní řešit dolarové podvody, na takové větší obchody kašlou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...