Přejít na obsah

Jaké originální rádio


Doporučené příspěvky

Ahoj,

mam O2 predFL 07, chtel bych poridit original radio, bohuzel na bazaru je spousta podivnych kousku co proklamuji, ze podporuji to a tamto.

Ano vim, ze je spoustu veci je zde napsanych, uz jsem toho nacetl dost. Uprimne vsichni tady pisou zkratkovite a cela veta nikde. Obcas je to vytrzene z kontextu, takze se v tom da velice, ale velice obtizne vyznat pro cloveka, ktere auto nejak do detailu neresi. Takze to prosim vas nezablokujte.

 

Co je cilem? Rad bych, aby radio zobrazovalo RDS, prehravalo MP3 z SD (MDI pro USB bohuzel nemam), melo navigaci (just in case), podporovalo prehravani bluetooth hudby a handsfree a melo puvodni vzhled, takze radia jinych znacek asi ne. Co jsem tak pochopil, tak Delphi verze vsech radii nepodporuji RDS, ale zase maji vstup na USB.

Predpokladam, ze zadne z nize uvedenych radii vsechny funkce nepodporuje. Protoze bych chtel dopomoci k nejlepsi mozne variante.

 

Dival jsem se po Columbus, Amundsen a +, Bolero. Nikde jsem nenasel rozdil mezi Bolero a Amundsen, takze predpokladam stejnou fukncionalitu, ale jiny predni panel.

 

Podle

http://www.my-gti.com/719/differences-between-the-volkswagen-rcd-210-rcd-310-rns-310-rcd-510-and-the-rns-510

vypada, ze Amundsen nema HDD, takze nefunguje prehravani hudby z SD a zaroveni navigace?

 

Na bazaru se pohybuje strasne moc pochybnych inzeratu s Columbusem, vetsinou nejsou ani schopni zaslat produktove cislo, predpokladam funkce dle:

http://www.my-gti.com/3983/volkswagen-rns-510-hardware-and-software-firmware-versions

 

Shrnuti:

 

Columbus: funguje zobrazeni na maxidotu predFL, obsahuje dle http://www.my-gti.com/3983/volkswagen-rns-510-hardware-and-software-firmware-versions

obsahuje až dle ruznych verzi  DAB, LED a SSD, neobsahuje HF/bluetooth, podporuje prehravani MP3 a navigaci zaroven, i zobrazeni z climatroniku, čtení SD karet až 64Gb?

Amundsen+ : nefunguje zobrazeni na maxidotu predFL, obsahuje HF/bluetooth, podporuje prehravani MP3 a navigaci zaroven, i zobrazeni z climatroniku, čtení SD karet až 64Gb?

Amundsen : funguje zobrazeni na maxidotu predFL, neobsahuje HF/bluetooth, i zobrazeni z climatroniku, čtení SD karet až 64Gb?

Bolero : funguje zobrazeni na maxidotu predFL, neobsahuje HF/bluetooth, i zobrazeni z climatroniku, čtení SD karet až 64Gb?

 

 

Jeste jedna otazka. Jak resite prosim bluetooth (prehravani hudby pres BT, a hansfree)u takto starych vozidel? Udajne dostupne a pouze funkcni bluetooth jednotky pro 2007 - 729B 729C,  729E budou mit nevalnou kompatibilitu, navic nebudou podporovat bluetooth prehravani hudby. Je z toho nejaka cesta ven?
 

Diky za postrehy

 

Editováno: , autor: Pawouk
Upraven název tématu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale já se bavím o Amundsen a Amundsen+

Ani dle http://mobil.idnes.cz/prvni-test-nejlevnejsi-skodovacke-navigace-pomala-ale-vyplati-se-py3-/navigace.aspx?c=A090721_232446_navigace_kor

nemá Amundsen disk/paměť...

 

Quote

    Oproti modelu Columbus nenabídne navigace Amundsen pevný disk, kam by bylo možné uložit navigační data. I tak je ale možné při navigaci poslouchat oblíbenou hudbu z CD a slot není obsazen navigačním diskem. Zařízení je totiž vybaveno slotem pro paměťové karty SD/MMC, na které jen stačí potřebná data z disku CD přehrát.

 

Bolero tedy vylučuji skrze navigaci, navíc se prodávájí za stejnou cenu amundseny.

 

Ano, našel jsem si seznam jendotek.

http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting

Dokonce i popis

http://www.checkiphone.eu/jaka-vw-bluetooth-jednotka-bude-fungovat-s-iphone/

 

Stačila by teda koupit 3C8-035-730-E, stím, že komunikace bude probíhat pouze rádío (RNS 310,RNS 510) - > BT, bez zobrazení na maxidotu ?

Teda pak je ještě možnost koupit http://www.auto-polar.com/products/polarbt-bluetooth/   ? Pro komunikaci BAP -> DDP

 

Editováno: , autor: hh1234524@pig.pp.ua
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...