Přejít na obsah

Chrompaket


waikiki

Doporučené příspěvky

  • o 7 měsíců později...

Presne toto mi nikto nevie povedat,dokonca ani to,ci to je vhodne aj pre auta pred MR 2017.Zvlastne je aj to,ze neponukaju k tomu listy na bocnu liniu auta.Vymyslel to ale Milotec a ponuka ich samostatne a tieto sa lepia.Bohuzial iba bocne.

http://www.milotec.net/bocni-listy-nerezove-superb-iii-lim-combi.htm

http://www.milotec.net/showgaleryimg.php?imgId:3193

 

3193.jpg

Editováno: , autor: Patrik1971
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si to pamatuješ jo? Já už jsem to raději vytěsnil z paměti :D Mimochodem, teprve dnes mi od prodejce přišel na účet zbytek peněz. Po 5 měsících.

 

Ale máš pravdu, viděl jsem to na naživo to bylo ještě horší než na fotkách, hlavně ta linka na předním nárazníku a naopak tam chyběla ta ve spodní mřížce a vypadalo to divně. Navíc tam byla i ta chromová kola.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...

Rád by som znova otvoril túto tému. Na autosalóne v BA mali na Superbe tiež takéto chrómové lišty. Tam mi predajca spomínal, že by sa to malo dať dodatočne objednať. Neobjednával to niekto?  Prípadne nezistil niekto čísla dielov? Chcel by som originál, nie od iného výrobcu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cisla dielov su v mojom prispevku vyssie.bohuzial iba predna a zadna lista.Bocna samostane objednatelna nieje,takze podla mna...bocne iba komplet s tym lakovanym segmentom vo dverach,predna a zadna sa lepi na povrch.Overoval som to v Skodovke a vpohode ich to pustilo aj ako doplnok pre moj vin z roku 2015.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Vidis,to ma ani nenapadlo,ze jarova voda:)Nie,klasika som to dobre odmastnil,listu si primeral,lepiacou paskou oznacil zaciatok a koniek,kam budem listu lepit a odlepil kusok lep.pasky z listy a postupne strhaval a prilepoval.Robilo sa to uplne krasne, lepi to fest silno.Lista je tuha tak akurat,fakt kvalitne vyhotovenie.Na tmavej karoserii to ozaj spravi krasny efekt s nadychom luxusu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...