Přejít na obsah

Vymena zadniho okna


Martin.sv

Doporučené příspěvky

Mam dotaz. Nechal jsem si vymenit na Skode Octavia 2, sedan (facelift) se zadnim steracem vymenit zadni okno, ktere bylo stiple a navic tam pred tim zatekalo. Po oprave bylo zjisteno, ze tam zateka pod steracem, nespis nebylo dano lepidlo po cele delce. 

Otazka zni: 1) jak dlouho bude trvat vymena okna a zatvrdnuti lepidla, 2) jaky je stanoven cas (normo hodiny) na vymenu - tzn. Odriznuti okna, ocisteni, nelepeni lepidla s oknem na 5-te dvere a nasledne spasovani. Servis mi rekl, ze to udela na pockani, ale ja nehodlam na to cekat cely den. Vymenu provedlo Skoda servisni centrum Kosmonosy. Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vlastní výměna je celkem rychlá - 30 minut? a lze ji dělat na autě. Jenže to pak musí minimálně pár hodin schnout. Zadní okno naštěstí není tak zatíženo kroucením karoserie jako přední - s novým čelním se dá opatrně jezdit po cca 3 - 4 hodinách, ale úplně zatuhlé je to až druhý den.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi záleží na kvalitě aut. servisu, ale mě měnili prasklé přední a nic nepoškodili a neteče a při výměně pátých dveří u kombi vyřezávali staré a přelepovali na nové dveře a dokonce neponičili ani nalepenou vnitřní fólii na skle. Takže bych všechny autorizáky neházel do stejného pytle :-). A je opravdu lepší počkat delší dobu než to pak přelepovat znovu...

S tím zapůjčením náhradního vozidla je to těžký, taky jsem s tím párkrát bojoval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ber to tak,... ze ti reknou, ze je to na pockani!! A ja se tomu zasmal v koutku duse. Vim, co se dela za chyby v rychlosti... proto jsem rikal, at mi daji na den nahr. vozidlo a to pry ne!! Pry to udelaji na pockani, ale ja tam cekat den nechci!! Je to o lidech!! Predstav si, ze mi tam tajne teklo 2 roky nez jsem to zjistil - pruchodkami, steracem , tak jsem doufal, ze opraveno a ono zase pod oknem, kde je sterac. Chci mit auto v poradku a bez nastipnutych skel a ohnute gumy nahore u okna. To je zpusobeno skladovanim,... jsem zvedavy, co s tim udelaji?? Slunicko ji z poloviny nenarovnalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě když okno měnili, tak řekli, že si to tam radši nechají přes noc a ráno si auto můžu vyzvednout. Radši jsem jim ten čas dopřál a vše je ok. Na díl máš záruku 2 roky, na práci 1/2 roku. Občas jsem ji pohrozil stížností a vždycky jsme se nějak dohodli :-), ale jak píšeš, je to o lidech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...