Přejít na obsah

Instalace Amundsen+


Doporučené příspěvky

Zdravím, potřeboval bych radu, moc se v tom nevyznám.

 

V mém Rapidu není od výroby HF sada s BT. Proto jsem se rozhodl, že si pořídím místo aktuálního rádia Swing, rádio Amundsen+, které má integrovanou bluetooth handsfree sadu. Zřejmě najivně jsem si myslel, že stačí poté následná dodatečná instalace mikrofonu a vše bude fungovat jak má. Při dotazu v servise Škodovky mi bylo řečeno, že bude potřeba doinstalovat i řídící jednotku pro HF sadu. Může mi někdo poradit, zda to je nutné když je BT HF sada integrovaná v Amundsen+? Děkuji za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Slapnahrabe to vystihl. stejnou přestavbu jsem dělal a řídil jsem se štítkem s Mac adresou. Rádio se blbě shání. Občas lidi tvrdí na inzerátu ze rádio má BT a dopouštějí se omylu.  Vzdy jsem chtěl, aby mi poslali fotky všech štítků na rádiu.  A ještě budeš potřebovat stropní lampičku s pozicí na mikrofon. Pokud ji v autě nemáš. .. a nějakou tu GPS anténu 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za radu, chci se zeptat když máš vlastní zkušenost, máš někde nějaký návod jak natáhnout ten mikrofon do stropní lampičky? S tím jsem samozřejmě počítal,jen jsem nenašel na inernetu žádný návod v případě že bych byl schopný to zmáknout doma sám :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Demontuješ lampičku, tapec A sloupku u spolujezdce, schránku před spolujezdcem, rádio a normálně kabel protahneš a zafiksuješ. Pod stropnicí jde kabel protáhnout v pohodě za pomocí nejake tuhé struny.  Jedna z nejjednodušších montáží. GPS anténu upevníš pod palubku. Když tak se ptej,rad poradim. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 5 let později...

Nedajte sa zmiesť blbosťami o správnom kódovaní!!! Žiadne kódovanie nie je potrebné, ani sa nič nekóduje pri výmene rádia. Jedno nakódovanie je a to tzv. automatické načítanie kódu rádia, aby sa nemusel zadávať pri odpojení baterky. To je celé. A ak nenakóduješ, pri odpojení baterky, zadáš PIN a je to. Rádio ide. Nainštaluješ mikrofón a ideš. Zapneš bluethot na telefóne, spáruješ s rádiom a je to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...