Přejít na obsah

Problém se zadními světly a denním svícením


petr1993

Doporučené příspěvky

Zdravím, prosím zdejší experty o radu, mám problém se světly na superbu 2 combi. V zadních světlech nesvítí při zapnutých světlech ta spodní žárovka p21w co je společná pro mlhovku ale při zapnutí mlhovky obě mlhovky svítí, takže si myslím že to bude softwarová chyba. Dále původní majitel dal do denního svícení laciné ledky a denní světla nejsem schopen donutit svítit ani s ledkami ani se žárovkami přitom nakódované denní svícení bylo (částečně ovládám kódování přes vcds :-D), provizorně jsem nakódoval denní svícení mlhovkami - to funguje. I přesto co všechno nesvítí tak signalizace prasklé žárovky nesignalizuje nic. Budu vděčný za každý postřeh.
 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21w je pouze mlhovka. A jaky tam je bcm? Treba nekdo menil BCM a dal špatné. Jelikoz ti nesviti chyba v dennim sviceni,je mozne,ze ho dodelaval a napajeni ma resene jinak,nez origo,napriklad spinaci rele,ackoliv to postrada duvod,tak český kutil je schopen vse obejit relatkama,kabelama navic jen,aby nemusel kupovat spravny BCM za 2000kc atp....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Žárovka 21w určitě není pouze mlhovka, na všech kombíkach co jsem viděl tak svítí celé to červené céčko. Na tomhle jenom vrchní co je společná pro brzdu 16w a dvě boční 5w. Auto je rok 2010 výbava exkluziv takže si myslím že by měly být denní světla od výroby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...