Přejít na obsah

"drnčení" od dveří spolujezdce - hudba


Durannn

Doporučené příspěvky

Ahojte, mám Rapida Space necelé dva měsíce. Jsem docela hudební nadšenec, mám Bolero rádio - asi týden se mi tu a tma ozývá drnčení u dveří spolujezdce (možná zadní dveře za spolujezdcem) při určitých tónech hudby - podotýkám při normální hlasitosti. Nevíte kde může být problém ? Reklamovat/nereklamovat ? Nějaké Vaše zkušenosti ? Docela mi to vadí, měl jsem předtím F1 SDi, ta byla rozklepaná z nafťáka a člověk ji to prominul, ale nové auto ? .. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tím to není, teda ne u mě. Už jsem na to přišel, jde k frekvenci 82-85Hz (stáhl jsme si do mobilu generátor frekvenci a jel postupně po Hz). Má to spojitost s oknem spolujezdce, když je nadoraz zavřené - vibruje. Když jen lehce klepnu do spínače okna - lehučce klesne dolů, přestane to dělat. Kdo by to býval řekl že při těsném prostoru bude něco rezonovat.....

 

má s tím taky někdo zkušenost ? Případně, neví někdo, kde by mohl být zakopaný pes ? Nechce se mi sklo hlídat jestli je to až nahoře nebo malinko níže jen kvůli hudby.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ČudlR : prosím Tě, kterou plastovou zátku myslíš na tom obrázku. Jinak mě teď nenapadá jak to řešit, do servisu se mi s tím nechce ( jestli by to vůbec vyřešili) a sám to opravovat nebudu, z toho důvodu jsem si koupil nové auto, ať nemusím tuhle fušeřinu dělat na sidlišti :/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Už to vidím, díky. Myslíš že je možné něco tkaového řešit záručně v servise ? Přecejen, nerád bych do toho lezl, když je to v záruce. Argumentem může být, že jsem si nekupoval Bolero, abych to poslouchal na 1/10 hlasitosti, jsem docela hudební nadšenec. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...