Přejít na obsah

Sada brzdových čelistí TRW Superkit GSK1512


psurn

Doporučené příspěvky

Ahoj všem, chystám se na renovaci zadních brzd a líbí se my tyto komplety, ke kterým bych dokoupil bubny. Je to za rozumný peníz a zřejmě se hodně zjednoduší montáž. Zajímalo by mě, jestli má někdo s touto montáží osobní zkušenosti ať kladné či záporné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Dnes jsem provedl výměnu. Nejdříve jsem si chtěl díly sám zkompletovat, ale protože jsem od celkem renomovaného eshopu obdržel některé díly použité, tak jsem nakonec tuto sadu zakoupil. A musím říci vše nové a smontované, tedy velká spokojenost. 

Nejdříve jsem zkoušel bez sundání náboje, ale nešlo mi to tak šel dolu. Chtěl jsem si válečky ponechat na reservu, ale protože jeden tekl, tak jsem je vyměnil taky (dělal jsem tedy první kolo dvakrát). U tekoucího válečku byl velice zanešený i poškrábaný mag kroužek abs, tak jsem ho alespoň řádně očistil. Odvzdušnil jsem pouze zadní kola.

Povolil jsem i ručku a i dost ojeté bubny šly krásně dolů. Na dně sítka jsem našel usazeniny (možná emulze z vody) tak ještě do konce roku vyměním kapalinu v předních brzdách a spojce. Nejvíce mě asi potrápilo nasazení bowdenu ručky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...