Přejít na obsah

Rychlé pískání v autě


Petrkiller

Doporučené příspěvky

Ahoj, mám na vás dotaz na problém, který jsem za 3 roky co auto mám nevyřešil. :) Poraďte co je to za pískání viz video. Dělá to při odemčení a všiml jsem si, že i při zamčení někdy po delší době. Někdy to zapíská ihned po odemčení, někdy chvíli po tom. Bývalý majitel říkal, že to jsou zadní couvací senzory, že jsou v pořádku což mě příjde jako blbost. Auto dříve jezdilo přes leaseplan v pronájmu asi 2 roky a má přepínač asi na služební a soukromé cesty. O alarmu nevím. Děkuji za objasnění :)  Zkoušel jsem snad vše a nic mě nepomohlo. A jednou mě auto napsalo asi před rokem, že je třeba vyměnit baterii v klíčku. Ale po dalším startu mě to už nenapsalo tak jsem to neřešil. Snad video půjde přes odkaz.

 

Co je to rychlé pískání

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No senzory jsou z výroby. Ten modul na hlídání není aktivován. Že se standardně deaktivuje a přepínač zůstává. Tak mě to bylo řečeno v mailu leaseplan. Ale ikdyz ten přepínač přepnu tak na to nemá vliv. Pomůže když mu přestřihnu ty 2 drátky co k němu vedou? Že bych zrušil okruh. Nebo nějakou pojistku zkusil vytáhnout? :) na co to může být napojené? Připadá mě že ten zvuk je z palubky. K pískání se mě v mailu leaseplan nevyjádřil. A rj bez chyb. Vše funguje. A vybita baterie v klíčků to taky nemůže být že? 

Editováno: , autor: Petrkiller
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...