Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

ahoj, mám S III style s navigací amundsen , kde je možno vytvořit i wi-fi hotspot pro ostatní pasažéry. Poblém je v to , že nevím jak ten internet přivést do rádia. Slot na sim tam nemám. Poradí někdo? existuje nějaký externí modul na sim? díky

Editováno: , autor: mirek.vano
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou dvě možnosti.

 

1. Vytvořit hotspot v telefonu a připojit se na něj.

2. Koupit originál VW CarStick, ten strčit do USB. Nelze použít jiný mobilní modem, auto jej nerozpozná. Bohužel CarStick má velkou nevýhodu, neumí LTE. Pokud tedy CarStick, tak dokoupit ještě prodlužovák na USB a šoupnout jej do PhoneBoxu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...
  • o 3 týdny později...
  • o 2 roky později...

Ahoj. Rád bych se zeptal (asi hloupě), k čemu je dobré připojovat infotainment Columbus k WIFI. Na mobilu vytvořím hotspot, Columbus se připojí, v horní liště vidím ikonu připojení, ale k čemu je to dobré. Probíhají na pozadí nějaké aktualizace on-line nebo něco jiného? Předem děkuji za odpověď a vysvětlení...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řešilo se tady několikrát, tak stačilo pohledat. 

Slouží to pouze k tomu, že nemusíš zapínat hotspot, jede to furt, nežere to tolik baterku v mobilu a líp se ti k tomu můžou napojit pasažéři. Jinak to je k ničemu a má to stejné funkce jako když se to připojí na hotspot. 

Někdo to tady někde hůře kouše a holt jsme někteří zmlsaní, že fakt nechceme laborovat s hotspotem, tak si tam tu simkartu za jedno kafe měsíčně dáme no..

Mapy v navigaci  stejně aktualizuju přes SDčko, protože aktualizovat celou evropu přes data chce tu evropu asi taky projet, já když jezdím couračky, tak se to za 14 dní stejně nepostahovalo. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

K dotazu jak na hotspot...Mám 3 neděle LK s Amundsenem, internet hotspot pro pasažéry (hotspot) funguje, systém má zabudovaný eSIM s LTE, ale musíš si zaplatit data (1800kc/rok, max 25GB a pak přikupovat při spotřebování). Zakoupena data fungují po celé Evropě. Hotspot však nefunguje/nepřenáší internet pro mobil řidiče v případě použití bezdrátového Android Auto, protože WiFi tohoto mobilu je společně s BT "konzumována" právě pro android Auto spojení. Btw. Aktualizace do rádia se nahrávají sami z éteru díky eSim i když nejsou extra data priplacena. Toť co jsem vyzkoumal

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...