Přejít na obsah

Vložka zámku


Milda.J

Doporučené příspěvky

Vložka zámku nedrží "v klice" a vypadává ven co s tím?? Koukal jsem do DP, ale nejsem z toho chytrý, jak to tam má držet.

Zdar! odpovím si sám- už to je opravený. Nebyl sem z toho chytrý, protože tam nebyla ta kovová objímka-spadla)nevím proč) do dveří. Rozdělal sem druhou stranu, abychvěděl co tam má vlastně být, a prišel na tu objímku. Pak už jen ji najít a sešroubovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zdravím.

Přečetl jsem všechny dokonalý návody, foto-postupy, rady, typy a triky...ale prostě nemůžu vyndat vložku zámku u dveří řidiče kdybych se pos**l. Co dělám špatně?

Dva tisicihrany M8 v zámku dvěří lehce povolený. Tapec sundaný, vnější klika zajištěná, povoluji torx T20 ve dveřích a snažím se vložku vysunout (klíčem lehce pootočeným doprava) a jediný co dokážu je, že mi povyleze o dva mm a víc ani tuk. Když koukám pomocí baterky na ten zajištovací kroužek..zdá se všechno dobrý..nic nikde neulomený a nechci ten zámek vyrvat hrubou silou..

Nějaký rady? Octavia I r.v. 97

Ve dveřích u vložky jen jeden šroub.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 9 měsíců později...

zrovna o víkendu jsem to dělal. Nešlo to silou, ani ještě větší silou, málem jsem urval klíček. Tak jsem to odvrtal a když jsem to vyděl co to tam drželo za zarostlej sajrajt tak jsem čumněl jako puk. Podruhé bych se na to mohl vykašlat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 roky později...

Zdravím Vás,

Mám zbytečně moc klíču na jedno auto, jeden klíč s dálkou odemykám auto a s druhým klíčem bez dálky startuju, potřeboval bych to nějak dát dohromady. Chtěl bych vystřelovák na auto, ale nevím jak. Moje jednotka končí 799 AH a nevím jestli vystřelováky mě půjdou. Kdyby náhodou to nešlo tak jestli by mi šli přizpůsobit vložky zámků na ten klíč kterým startuju, tak by to bylo fajn. Jestli existuje taková firma v ostravě? Nebo mi poraďte jaké by bylo nejjednoduší řešení pro odemykání a startování. Dík všem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Buď z klíčku co se jím startuje vyndej čip imobiliéru ( skleněná tyčinka s cívkou) a dej do druhého klíče nebo si nech přizpůsobit i druhý klíč. Vystřelovák na tvojí komfortku znamená předělávku na 3. generaci nebo sehnat vystřelovací klíč pro 2.5 generaci, ale těch je velmi, velmi málo, jestli vůbec jsou ...

Editováno: , autor: FilipV
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 let později...

Dobry den.Tak sem si koupil opravnou sadu jenze sem zjistil ze ve dverich u ridice se uz nekdo pokousel vlozku vyndat a a dira na torx je znicena takze nevim jak to povolit proto se chci zeptat ... odvrtat ? Dale ... funguje mi zamek uz jen u spolujezdce vcera mi stejnym zpusobem jak na vlozce u ridice odesla i vlozka na 5 dverich.Tak uz sem nervozni kdyz odejde i vlozka u spolujezdce tak se nedostanu do auta.Chci tedy jeste alespon jeden zamek zprovoznit.Proto se prosim ptam funguje ta opravna sada i na vlozku 5 dveri ? A nebo muzete nekdo sem hodit odkaz kde se treba jen ta zadni vlozka da koupit s klicem nova.Moc dekuji za kazdou radu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...