Přejít na obsah

kovove tuknutie nerovnosti


m.a.r.e.k

Doporučené příspěvky

  • o 1 rok později...

Zdravím mám Superba 1.9 tdi 96kw při přejetí nerovnosti nebo ostré zatáčky na spolujezdcově straně neco lupne. Výměněna celá náprava,poloosa,pružiny, uložení motoru a převodovky, táhlá řízení. Ve dvou servisech na nic nepřišli. Nesetkal se někdo s timto problémem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to opravdu od podvozku?

Mě takhle lupalo někde za palubní deskou, bohužel jsem auto prodal dřív než jsem to stačil vyřešit. Podle mechanika v jednom autorizáku to může způsobovat uchycení někde za palubní deskou, prý pomůže tam přitáhnout nějaké šrouby nebo podmáznout vazelínou v místech kde se to opírá o karoserii. 

Pokud to jde opravdu od podvozku a nikdo nemůže najít odkud, zkusil bych zajet na STK, dát technikovi 2 kila ať ti to "proklepe" na těch jejich vibračních podlážkách a třeba to najde.

Jestli budeš mít cestu kolem Pardubic, můžu na to kouknout.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten zvuk jse spíše z venku v kabině si myslím to nebude. S tou technickou mi to rikal i můj mechanik za 3 měsíce je stejně potřeba udělat novou Stk, tak bychom sundali na podvozku ty plasty a zkusili se na to podivat přímo v té jámě. Jinak kdybych to do Pardubic neměl tak z ruky určitě bych dojel. Děkuji za nabýdku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera jsem jen tak ze srandy zkusil zatlačit na vrchní díl palubky a opravdu to dělá ten zvuk. Zdřejme bude stačit podlepit ty držáky a záhada je možná vyřešena. Jen bych potřeboval doporučeni a kontak na někoho kdo by tu palubku rozdělal a dal zase nazpět. Sám si na to netroufnu. Ol nebo Zl kraj

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...