Přejít na obsah

Full LED s AFS - zkušenosti, problémy


MOJE_JMÉNO

Doporučené příspěvky

Zdravím, byl by někdo ochoten změřit, jak daleko vám svítí potkávačky? Svítí mi to cca 20 m, což mi nepřijde mnoho, ale než začnu otravovat u prodejce  (auto je měsíc staré), tak bych rád věděl, jak to svítí ostatním, zvláště těm, kterým to už údajně srovnali. 

Pokud vám to srovnali, tak čím to bylo? Jen seštelování nebo přehrávali software světel? 

A už se to někomu podařilo seštelovat někde v Praze?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Nemá na to nivelace vliv. Seřídit jdou ta světla lépe než cokoliv jiného, než co jsem bez regloskopu zkoušel. Jen si chce dát bacha na pár věcí a souvisí to i s aut. nivelací. Kdo by to chtěl zkusit, rád poradím, ať napíše osobní zprávu. 

 

 

Mimochodem ta aut. nivelace je dobrej šajz. Stačí zaparkovat tak, aby se Vám křížily nápravy. Pak při znovu nastartování ta aut. nivelace vymyslí píčovinu. Tedy stačí zastavit na rovině chcípnout,  nastartovat, nivelace to znovu seřídí a je to good :-). Zkrátka, kdo parkuje na chatě v prasečím rygolu, ať se nediví kam mu to svítí a nesvádí to na to, že to jen naložené svítí do země. S tím jsem problém nezaznamenal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Tak jsem v rámci garanční prohlídky po 30.000 km mimo jiné požádal o seřízení světel a neskutečný rozdíl.

Před seřízením byl na tlumená světla dosvit cca 20 m, po seřízení cca 50 - 60 m v levé části, pravá svítí ještě trochu dál. Ve tmě mne zatím nikdo neproblikával, takže to vypadá, že protijedoucí neoslňuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Doporučte mi prosím nějaký SA autoservis v olomouckém kraji, který to umí. Byl jsem v Auto Hegr na seřízení a po seřízení se nic nezměnilo. Prý je to nastavené dle Škodovky. Přitom na přechodu na vzdálenost cca 20 - 30 m osvítím chodce max pod kolena, takže není vidět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu potvrdit. V servisech to fakt stále neumějí. Mám po roce nové auto a od počátku děs běs. Hrana tma-den je ostrá čára kousek před autem. Manželka s tím v noci nechce jezdit, ale na rozdíl ode mne ona nemusí :(

Už jsem to jednou na seřízení dal a podle mě na to ani nešáhli. Budu otravovat znovu, ale nemám na to čas a strašně mě to nebaví se tam s nima nechutně dohadovat. Každopádně jsem si po minulé zkušenosti jistý tím, že problém není ve světlech, ale lidech, kteří nevědí co a jak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...