Pecaturboman Posted April 3 Posted April 3 Já sem to na mé fabii normálně vyměnil a žádnou vadnou žárovku to teda nepíše a to mám lepší výbavu a vadné žárovky to normálně napíše 😎 Quote
DoubleG Posted April 3 Posted April 3 A to sa bavíme o fabii 3. generácií? Lebo ta ti garantovane vyhodí chybu svetla, ak dané svetlo nieje OK. Kľudne aj v socka výbave. Quote
MiroslavsIII Posted April 4 Posted April 4 Objednal jsem led světýlka od ACI, jsou sice dražší než originály a nejspíš to bude nějaká china, ale mají odpory, aby to nehlásilo chybu žárovky. Tak snad toto zafunguje, abych nemusel jezdit extra na kodování Quote
suri. Posted April 4 Posted April 4 furt mi príde rozumnejšie dať 500 za kodovanie a ušetriť na origo svetielkach ako tam dávať tie číny ktoré svietia ako cirkus humberto a osvetluju cely zadok ako na tuning zraze ... a to ich mam na aute tiez lebo na moje OE varianta nie je 1 Quote
Pecaturboman Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ano Mám Fabii 3 style rok 2016 a nic mi to nepíše . Vyměnil sem za original led, tak nevím teda , jsem druhy majitel a do této doby tam byly žárovky .🙂 Edited April 5 by Pecaturboman Quote
ski1961 Posted April 5 Posted April 5 Ano, je pravda, že ne každá F3 po výměně za originál LED musí hlásit chybu. Ve FB skupině se to řešilo mnohokrát a bohužel nikdo nezná odpověd na to, proč nějaká hlásí a jiná nehlásí. Takže odpověd dostane každý až po výměně 🙂 1 Quote
MiroslavsIII Posted May 9 Posted May 9 Tak dneska jsem se na to vrhnul, ale po odrápání všech puchýřů byl levý otvor hodně tragický, dokonce projel i šroubovák skrz. Odstranil jsem tedy rez, co to jen šlo tak, abych nezajel už do více vizuálně exponovaných částí laku. Pak jsem to důkladně nasytil odrezovačem s taninem v několika vrstvách a snažil jsem se to co nejvíc napižlat i zevnitř. Pak jsem hliníkovým tmelem překytoval tu ďouru a nejkrpatější okolí, vybrousil a důkladně napižlal základovkou. Zítra to vezmu štětcem podobnou barvou jako je lak vozu a posléze ještě vystříkám dutinu resistinem ML. Všechny zásahy jsou jen na té spodní části, která není běžně vidět, kdybych se s drápáním rozjel, tak bych skončil nejspíš někde ve vnější půlce vrat, člověk by až nevěřil, jak daleko se to rozjede pod lakem, který jinak vypadá neporušeně a je bez puchýřů. Ty aftermarket LEDky mi svítí i bez těch odporů, tak je tam nebudu ani zapojovat, měl jsem už dle VCDS nakodované LED osvětlení i když tam byly žárovky. Kdyby už šlo do tuhého a vyhnilo by to tam kompletně, nebyl by asi problém větší část toho spodku vyříznout, ošetřit hrany a našroubovat tam plastové plátíčka s otvory pro světýlka, byl by tak už pokoj. Vrata na vrakáčích sice nestojí moc, ale skoro všichni je prodávají holá, bez ničeho a trefit opět nevyhnilá a správnou barvu je hodně velká loterie. Přehazovat doma lepené sklo asi taky není úplně košér nápad. Přístup Škodovky k tomuto problému je fakt tristní, pokud je to známá výrobní chyba, měli by to vyměnit každému bez remcání, vyplněných servisek apod...... už jen za tu reklamu, co jim s tím po cestách děláme Quote
Recommended Posts