Přejít na obsah

Rachtání v převodovce


3TFlash

Doporučené příspěvky

Ahoj, vcera vecer, kdyz jsem jel domu predemnou skočila srnka,  okamzite jsem dal plnou brzdu a spojku, a jakmile jsem vse pustil a chtel jsem podřadit tak od te doby vubec nejde řadit ( spojka se chova jako kdyby nebyla seslapla). Pedal je normální a vrací se.

Nekdo nejaky tip ? ze by vyskocil valecek co je na spojce a ztratil se mezi převodovkou a motorem ? (Vizualne zvenčí vse ok.) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, včera jsem potkal na silnici srnku a když jsem to zaslápl tak jsem už nemohl zařadit. Když jsem dnes sundal převodovku přítlačák byl uplně zkroucený, a dvouhmota na odchodu..
po výměně komplet spojky za jednohmotu  a kompletaci a následnem  startu bylo auto tiché ale po popojetí cca 5M to začalo šíleně řachtat.. před sundanim převodovky to bylo krásně tiché pouze nešlo za běhu motoru řadit..
řachtá to pouze na volnoběh a do 2 000 ot. pak to ztichne
co vydává tento zvuk ? spojka nebo převodovka ?

Editováno: , autor: 3TFlash
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protoze chtel usetrit...

ťuk ťuk.

Kdo tam?

Klikova hřídel :lol: jen tomu dejme čas :rolleyes:

 

Co ti tam rachra od telefonu nezjistim. Odvez to do servisu,at ti tam daj to,co tam patří..... 1.chyba byla davat tam neco,co tam nepatří 

2. Chyba je,ze tohle je lepsi nechavat delat nekoho,kdo s tim ma zkušenosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@N@pster proto jsem se ptal, protože je mi jasný že chtěl ušetřit. To je tak, když si někdo koupí auto za 250 a více tisíc a pak šetří, montuje se do toho sám, aniž by tomu moc rozuměl /Češi přece umí a rozumí všichni a všemu/ a pak se tady ptá co s tím :-)

 

Jinak může tam být spoustu věcí co může mlátit od špatného nandání převodovky na "mrkev", přes špatné nandání samotné spojky a to, že si tam nedal dvouhmotu /kdyby nebyla potřeba proč by ta jinak byla ??? / 

Jak bylo řečeno, odvez to někomu kdo tomu rozumí, dej tam co tam má být a nevymejšlej ... od toho jsou servisy, byť to někdy není třeba levná záležitost, ale když máš na opici, musíš mít na banány ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...