Přejít na obsah

Záslepka kolíku zámku


S.M-A-RT

Doporučené příspěvky

Dávám postupně dohromady Fabii, dnes jsem měnil spínač zámku dveří a nestačil jsem se divit, co nějaký expert dříve tam vyvedl. Chyběl zcela šroub vložky zámku (takže zvenku stačil šroubovák a bylo otevřeno), zlámané plasty a dále. Bohužel byl zlomený plast co ovládá táhlo kolíku na zámku a už jednou slepovaný (v nejslabším místě), což nyní prasklo znova. Zrovna celý zámek se mi kupovat nechce, zvlášť když jsem ho dnes dal dohromady, nedá se někde koupit jen záslepka hnízda kolíku do tapece (kolík nepotřebuji vůbec) nebo ta samotná blbost? 

 

Nepodařilo se mi bohužel nic moc najít.

Díky

2554_s-3b1837015acn.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Příteli okřídleného šípu,

jestli to dobře chápu, potřebuješ zaslepit otvor, ve kterém jezdí ten kolíček, podle kterého poznáš jestli jsou dveře otevřeny či zavřeny. Je to tak? Pokud ano, jsou dvě možnosti. Škoda náhradní díly či vrakoviště. Koupit ten kolíček s tím drátem, kolíček demontovat a zalepit jej tak v tom otvoru, aby simuloval zavřené dveře. Nebo, na vrakáči by se určitě dal sehnat i ten vnitřní zámek za rozumnou cenu, ze kterého použiješ ten díl, který máš vadný. Vezmeš si i ten drát s tím kolíčkem, který signalizuje otevřené či zavřené dveře a potom bude vše funkční jak má být. Takhle bych se snažil já. Radek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...