Přejít na obsah

Externí ovládání centrálu


termosh

Doporučené příspěvky

Ahoj,

řeším na Octavii III externí ovládání centrálu pomocí GPRS autoalarmu (možnost odemknout/zamknout auto vzdáleně). Na dveřní jednotce ukostřením fialového vodiče zamknu, ukostřením přes 180 ohmů odemknu. To je vše OK. Problém nastává po zamknutí: Jednotka cca po 35s "usne" a v tu chvíli ji nedokážu probudit jinak, než originál DO nebo zapnutím zapalování (opět pouze originálním klíčkem). Nemáte někdo nějaký "fígl", jak jednotku probudit, resp. neví někdo co a kam bych musel pustit do zámku, aby se mi odemkl? Stačí zámek řidiče :) 

 

Díky za info, Michal :) 

 

 

DSC_0091.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v loupežníkování nejsem moc zběhlej, ale abych se dostal k tý komfortce, musim nejdřív otevřít dveře, shodit tapec a pak se vrtat v zapojení, abych mohl odemknout zámky, když už jsem dávno v autě. To mi příliš loupežnicky praktický nepřijde :D  Leda, že by ta komfortka uměla ještě odblokovat imobilizér, což předpokládám nedělá :-P Díky za tip s vypnutím usínání, nemáš zkušenost, jak moc to ovlivní klidovou spotřebu auta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...