Přejít na obsah

Padá do nouzáku


Patton

Doporučené příspěvky

Zdar, mám takový problém s autem. Když je venku vedro kolem 30°C tak mi motor padá do nouzáku. Je to vždy mimo město a po ujetí aspoň 30km. Vždy se to stane kdyý je v tahu. Najednou se rozbliká kontrolka žhavení a chyba P0299 Pohonná jednotka. Po vypnutí a zapnutí jedu normálně dál. Někdy to padá často někdy méně. Ale když je venku chladno nepadá do nouze vůbec. Auto bylo na diagnostice a nic nenalezno vše přezkoušeno a funkční. Tak fak nevim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Tak už to začalo dělat pokaždé co jedu po dálnici táhlejší kopeček plyn a nouzák je tam. Regulace turba OK chodí volně. Zkoušeno podtlakem. V servisu říkali závada na turbu. Přidávám log. Co jiného by s turbem mohlo být? Olej se nemizí , turbo je tiché. Nechce se mi dávat zbytečně repas a ono to bude dělat dál.

regulace ok.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to PD . O DPF ani nevím nikdy se kontrolka filtru nerozsvítila. Jenom mi prý v servisu dolévali asi 2 litry aditiv. Jezdím s tim po městě ale 80% jen okruh kde jedu 70-80km/h. Jen koncovky výfuku nejsou uplně čisté. Takže myslíš zkouknout na diag naplněnost filtru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To nevadí tiež nemam koncovky úplne čisté, mam taký isty motor BSS 190tisic km a keby to je DPF problem tak sa ti rozsvieti kontrolka a povie ti to závada na filtru pevnych častic a začne blikať žhavanie a spadne do nudzaku takže toto nemá s DPF nič spoločne, mne sa filter ozval a priznaky boli iné, ale mohlo za to senzor/čislo vyfukovych plynov alebo tak nejak osa volalo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...