Přejít na obsah

Nezname huceni v zatackach, prevodovka/diferencial?


kiblik.zbor.007

Doporučené příspěvky

Zdravim.Mam chvili OC2 s timto motorem najezd okolo 120tis, je to druhe auto. Resim u nej problem s neznamym hucenim pri jizde do zatacek pod plynem.Ozyva se to nekde ze predu auta a zni to jako kdyz prejizdite signalizacni pruhy na dalnici. Deje se to pri kazde jizde do zatacky pod plynem, na vsechny rychlostni stupne 1-5. Treba kdyz jedu do zatacky v kopci nebo se rozjizdim na krizovatce se zatocenymi koly, nebo projizdim krizovatku no proste jakakoliv zatacka kde je potreba drzet plyn abych projel. Pri jizde po rovine nic nehuci a pritom drzim plyn stejne, kdzy srovnam volant tak je ticho. Kdyz projedu stejnou zatacku s vyrazenym kvaltem nic neslysim jen gumy to same rovnine, proste nic nic. Loziska kol nerachoti ani se nijak neprojevuji, polosy tuhe bez vuli, gumy ok nejsou hlucne. V prevodovce olej je. Zaves prevodovky vypada ok.

 

Ma nekdo nejaky napad co by to mohlo byt? Jen v zatackach.......

 

Zkusim to nahrat na mobil treba pojde poznat odkud to jde

Editováno: , autor: kiblik.zbor.007
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

No jo u me uz jsou loziska chyceny, vymena oleje bohuzel nepomohla. Uz tam byla i trocha kovovych sponek. Repase prevodovky nutna zatim to ale nechavam dokud se to jeste vic nezhorsi. Ted uz to chrci i na 3+4+5 pri jizde rovne pokud se to vic prislapne v nizsich otackach. Kdyby ve skodovce nesetrili na oleji tak by se to nikdy nestalo. Kamosovi to huci v zatackach pod plynem taky ale protoze mu to delalo uz od koupe v nemecku, myslel si ze je to normalni, jakoby nikdy predtim neridil jine auto :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...