Přejít na obsah

Čelní sklo s el.vyhřívaním


Kamca1

Doporučené příspěvky

  • o 6 měsíců později...
  • o 1 rok později...

tak už mi taky luplo - ale zdá se, že nikoli od kamínku. Použil jsem NT a vyhřívaní čelního skla (Šumava, - 4.5, 25 cm čerstvého sněhu), sednu do auta a směrem od levého sloupku cca 25 cm prasklina. Jestli to byla vada skla, nebo poškození v provozu, nevím, nechám posoudit servis... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Celni sklo take po vymene, ale u nas predchazel naraz kamenem, hluboky dolik, po ohrati pavouk, vymena na pojišťovnu, pohoda. Ma to 2 vyhody, uz bylo zevnitř zafunene a nemusel jsem resit sundavani stare dalnicni znamky :) Vymena vyresila oba problemy. Takze vydrželo skoro 2 roky, Nove otestovano, vyhriva a je ciste :) A auto bez vyhrivaneho uz bych vazne nechtel. J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mám čelné sklo opravované už 3 krát za 4 mesiace! Vždy ma trafila skalka, naštastie mimo zorného poľa vodiča a vždy sa spravilo tzv. očko do velkosti 2cm (2x v oblasti stieračov, 1x v oblasti spätného zrkadla) Prvý krát ma trafila skala hneď na druhý deň, keď som išiel auto prihlásiť na políciu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Jen doplním - jsem po výměně čelního skla (dělalo se to v dubnu). Teď jsem ale zjistil, že jsou po obvodu šmouhy (jakoby od lepidla) - bohužel to nejde ničím vyčistit. Nakonec se ukázalo, že v servisu nebyl dodržen stanovený postup a poklad pro lepidlo, který naleptává sklo, se dostal i mimo stanovenou plochu a rozleptal sklo. Takže mě čeká další výměna skla (na účet servisu). Takže pozor na to... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...