Přejít na obsah

Odlupovanie chrómu z kľučiek dverí


indyjones8379

Doporučené příspěvky

  • o 8 měsíců později...

Zdravím, nenašiel som tu tému s daným problémom, tak snáď som neprehliadol. 

Dnes som pri vystupovaní z auta zistil, že sa mi odlupuje chróm z vnútornej strany kľučky na šoférových dverách. Zatiaľ síce ešte drží pohromade ale pri otváraní dverí som zacítil že je tam bublina. Vyzerá to tak že sa čoskoro znova ukážem v servise :( stretli ste sa niekto s týmto problémom?

Editováno: , autor: Helmic-Svk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte tak dnes mi volali,ze uznali reklamaciu na zaruku a vymenia mi to bezplatne.Ostatne klucky mam v pohode bez bubliniek.Ludia nebojte sa reklamujte su to vase peniaze v ich produktoch a ked nemci nevedia robit vyrobky nech ich nerobia.A hlavne davaju druhotriedny odpad do Skody co nechcu v Audi a VW.Neni vynimka ani Seat ten je na tom podobne ako Skoda. 

Editováno: , autor: indyjones8379
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

No jo, to je tak, jak dneska všecho dodávají subdodavatelé za minimální náklady. Chápu věci, na které se nesahá a nebo se mechanicky nenamáhají, ale tohle je docela často používaná věc, mělo by to něco vydržet. :huh: Pravé dveře chci taky ještě reklamovat s tím ,že mi tam něco rezonuje při určitém basovém tónu, připlatil jsem si za Bolero, zvuk si chci vychutnat,..).

 

Editováno: , autor: Durannn
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

V pondelok som to nahlasil, nafotil si to chlapik, spisal papiere. V utorok volal, ze uz maju skladom material, na dnes sme sa dohodli pomedzi ine roboty ze to vymenia. Len skoda, ze sa nemeni cely tapacir :( ale uz to vyzera v poriadku

 

Foto pred, spolujazdec bublinka, vodic znicena hrana

 

IMG_20171122_124501.thumb.jpg.fbaae76b00b5c95d2602b52f0574071d.jpg IMG_20171122_124435.thumb.jpg.3ffd117e6a3180b6c638094270d32633.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Zvláštní, že se fakt neměnila jen klika, nevím jeslti je to konstrukčně obtížnější tu kliku demontovat z výplně dveří, než vyměnit celou výplň. Ale jsem rád :) Nicméně jsem ještě reklamoval ťukání od zadních pravých dveří / kufru a to se, byť s laděním dveří a upevněním výfuku, nepodařilo eliminovat. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemyslím že něco urvali, už v telefonu mi říkali že se můžu dostavit na výměnu výplně dveří, na což jsem se zeptal jestli si mě nespletli s jiným zákazníkem, že já reklamuji kliku :D tak mi potvrdili že si to nespletli, protože se to mění celé. Je to fakt zvláštní, protože si nemyslím že by Rapid měl nějak jiné a konstrukčně náročnější dveře než Faba 3. Asi se napakují ještě na té výplni u někoho jiného :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...